Guru ez Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2011 Ένα τραγούδι το οποίο για μένα είναι απο τα πιό σημαντικά που έχω γράψει. Με εξαιρετικό ήχο νομίζω, απο τις καλύτερες ηχογραφήσεις που έτυχε να κάνω. Σκάρωσα ένα βιντεάκι με τα λόγια - για όσους ενδιαφέρονται... Ηχογραφημένο πριν 15 χρόνια περίπου, παίζουν οι εξής μουσικοί: Σωτήρης Ζήσης-μπάσο Αλέξης Αποστολάκης-ντραμς Κρις Ζακσέφσκι-σαξόφωνο Άκης Κατσουπάκης-πλήκτρα Ηλίας Ζάικος-Κιθάρα/φωνή The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2011 Περισσότερο όλων μου άρεσαν οι στίχοι, καθόσον περιέχουν νόημα ζωής ;). Μουσικά και παικτικά άριστο, με ωραία κιθάρα, φωνή και σαξόφωνο :D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Ένα τραγούδι το οποίο για μένα είναι απο τα πιό σημαντικά που έχω γράψει. Με εξαιρετικό ήχο νομίζω, απο τις καλύτερες ηχογραφήσεις που έτυχε να κάνω. Σκάρωσα ένα βιντεάκι με τα λόγια - για όσους ενδιαφέρονται... Ηχογραφημένο πριν 15 χρόνια περίπου, παίζουν οι εξής μουσικοί: Σωτήρης Ζήσης-μπάσο Αλέξης Αποστολάκης-ντραμς Κρις Ζακσέφσκι-σαξόφωνο Άκης Κατσουπάκης-πλήκτρα Ηλίας Ζάικος-Κιθάρα/φωνή Γ@μααατο ;) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Superb! Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panoslydios Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Mπραβο!!!! Only those that want to rob you,make mystery of things. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Ένα τραγούδι το οποίο για μένα είναι απο τα πιό σημαντικά που έχω γράψει. Με εξαιρετικό ήχο νομίζω, απο τις καλύτερες ηχογραφήσεις που έτυχε να κάνω. Σκάρωσα ένα βιντεάκι με τα λόγια - για όσους ενδιαφέρονται... Ηχογραφημένο πριν 15 χρόνια περίπου, παίζουν οι εξής μουσικοί: Σωτήρης Ζήσης-μπάσο Αλέξης Αποστολάκης-ντραμς Κρις Ζακσέφσκι-σαξόφωνο Άκης Κατσουπάκης-πλήκτρα Ηλίας Ζάικος-Κιθάρα/φωνή Την εποχή που είμασταν φοιτητές, πριν κάπου 8+ χρόνια, το everywhere I go πρέπει να το είχε ακούσει όλη η πάτρα καθώς κόβαμε βόλτες νυχτιάτικο με ένα φιατάκι... όπως και όλο το fence που για μας ήταν αποκάλυψη σε πολλούς τομείς (και με εξαιρετικότατη παραγωγή) ..και μάλιστα τότε δεν είχαμε καν ολόκληρο το κομμάτι αλλά μόνο το sample από την επίσημη σελίδα των blues wire :) Everywhere I go, seems like I ve been before... Απο τα κλασικά αγαπημένα :) Ευχαριστούμε Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Απ' τα πιο χρήσιμα thread resurrection! Φοβερό κομμάτι! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2013 Εντάξει....άλλο επίπεδο :-X Πάντως από την εποχή του "παραρλάμα" (1985?) που σε άκουγα-έβλεπα έχει τρέξει πολύ νερό στο αυλάκι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2013 Ωραίο κομμάτι. Εμένα γιατί μου θύμισε Jeff Healey ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση