AntonyPath25 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Ρε παιδια Gilmour θα παιξει ή δεν θα παιξει τελικα στην αθηνα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Γιατί? Είπε κανείς πως θα παίξει? Να ξερουμε αν είναι να αρχίσουμε από τώρα τα ηρεμηστικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Γιατί? Είπε κανείς πως θα παίξει? Να ξερουμε αν είναι να αρχίσουμε από τώρα τα ηρεμηστικά... Ακριβώς το ίδιο ήθελα να ρωτήσω κι εγώ! Πάντως, δεν θα είχε μαθευτεί αν υπήρχε τέτοια περίπτωση; Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 .....................:D Mα@%&"ς ειπα......τον roger waters ειχα δει..τι θελω και ανοιγω τις Εικονες...αφου για penthouse ειμαι εγω........ :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 ειχε παρει κατι το αυτι μου για ιουνιο αλα ραδιοαρβιλα φενεται οσο για το dark side... Θα το παιξει ο waters !!!!!!!Πρεπει να εχει γινει και θεμα στο noiz.τεσπα θα ακουσουμε R.waters :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonn Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Σορρυ αλλα εγω καβαλα στο πτωμα του δεν βλεπω κανεναν........ :D +1000 βασανισμένε Αντώνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Ρε παιδια Gilmour θα παιξει ή δεν θα παιξει τελικα στην αθηνα ? ΞΕΧΝΑ ΤΟ..... :x 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 quote] ΞΕΧΝΑ ΤΟ..... :x Ωραιο και αισιοδοξο !!!!!!! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 ΞΕΧΝΑ ΤΟ..... :x Ωραιο και αισιοδοξο !!!!!!! :lol: Μινιμαλιστικό όμως, δε μπορείς να πεις!!!!! :lol::lol::lol::lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση