Προς το περιεχόμενο

Fender classic player 50's strat-Thomann


atav

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας κύριοι (και κυρίες βεβαίως βεβαίως!)! Αν και παρακολουθώ καιρό το forum αυτό είναι το πρώτο μου θέμα.  Όσοι μπείτε στον κόπο να το διαβάσετε, θα καταλάβετε ότι δεν αφορά άλλο ένα ερώτημα του στυλ ''να την πάρω ή όχι;'' (την κιθάρα  ;D) αλλά ένα πρόβλημα που προέκυψε και κάποια ερωτηματικά που έχω. Αποφάσισα λοιπόν να αγοράσω την εν λόγω κυρία. Καθώς έψαχνα, στις σελίδες του thomann αλλά και του musicstore ανακάλυψα ότι υπάρχει σε μαύρο χρώμα http://www.thomann.de/gr/fender_50s_classic_player_strat_mn_bk.htm (όπου στην περιγραφή λέει δίπλα από το classic player ένα classic series)  http://www.musicstore.com/en_EN/GRD/Fender-50s-Classic-Player-Strat-MN-Black/art-GIT0021567-000  ενώ στη σελίδα της fender όχι. Προβληματίστηκα από το γεγονός και έστειλα mail στην εταιρεία. Η απάντησή τους ήταν κατηγορηματική: Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν βγήκε στην παραγωγή ποτέ σε μαύρο. Τα χρώματα που υπάρχουν είναι τα 2 tone sunburst και shoreline gold. Σε mail που έστειλα στον thomann δεν έχει απαντήσει κανείς εδώ και τέσσερις μέρες. Έχει κανείς σας καμία ιδέα για το τι συμβαίνει; Έχουν κάνει μόντες οι Γερμανοί ή στη fender δεν ξέρουν τι τους γίνεται; Ευχαριστώ!

Ανδρέας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Fender κατασκευαζει πολλα special runs για μεγαλους vendors οπως ο Thomann.Ενα απο αυτα ειναι και η CP σε μαυρο χρωμα.

 

 

ή στη fender δεν ξέρουν τι τους γίνεται;

 

Αυτο ειναι σιγουρο.... ;D...στο site τους τα μισα μοντελλα εχουν λαθος specs...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογική εξήγηση! Μόλις έκανες έναν άνθρωπο ευτυχισμένο!  ;) Θα ενημερώσω όταν (και αν) μου στείλουν απάντηση.

Υ.Γ. Μα επιτρέπεται να μην το ξέρουν αυτοί εκεί;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου