pericles Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2011 Έχει κάτι βοσκοτόπια εκεί, άλλο πράγμα! Ο Γιώργος θα κάνει τον τίμιο πλην χτυπημένο από ζωοκλέφτες ράντσερ-γελαδάρη, και ο Freerock αυτόν που έρχεται (αλά Κλιντ Ίστγουντ) να τον λυτρώσει από τούς "κακούς"? Τα country girls θα είναι παχουλές γιαγιάδες που θα τσαπίζουν πατάτες, ή οι φίλες (μοντέλες) της ξάδερφης του jazzjoker ντυμένες κατάλληλα (με τα λιγότερα κατά το δυνατόν ρούχα)? Κομπάρσους - κασκαντέρ (για τις επικίνδυνες σκηνές επαφής με τα μοντέλα) δέχεστε? Η απάντηση μόνο με pm γιατί αν είναι θετική θα θέλει να έρθει και ο Νέστωρ να κάνει τον θαρραλέο σερίφη που στο τέλος κερδίζει τις κοπέλες (αφού ο freerock έχει περάσει τα πάνδεινα, και ο Γιώργος έχει χάσει το μισό του κοπάδι). Καλα εγραψες μεγαλε .Το καλυτερο που εχω διαβασει εδω μεσα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Καταπληκτικό! Μπράβο ρε παιδιά. Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Καταπληκτικό! Μπράβο ρε παιδιά. Σ ευχαριστουμε πολυ!Εισαι γατα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαύρη Γάτα Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2011 Σ ευχαριστουμε πολυ!Εισαι γατα. ;) Μαύρη γάτα ;) Φτιάχνω και εγώ cafe Kopi Luwak! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση