TbTr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Anw! Δοκιμάστε τις ρυθμίσεις που έχω στο πρώτο ποστ για να καταλάβετε τι εννοώ μέχρι να βρω τρόπο για κλιπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 εχω καταλαβει τι εχεις κανει γιατι το κανω και εγω επισης ;) απλως δωσε 1 κλιπακι για να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα αν καταλαβα καλα εχεις εναν ηχο σαν reverb σωστα ??αλλα πιο smooth think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TbTr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν προσπαθεια εξήγησης: !! Έχω πολύ κοντό delay (0.003 mls) και κόβω το dry σήμα άρα ακούγεται μόνο η ''επανάληψη'' η οποία δεν έχει καθυστέρηση λόγο του μικρού χρόνου. Και για κάποιο λόγο αυτός ο ήχος είναι σφιχτός και smooth (αυτές οι λέξεις μου έρχονται)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 Έχω πολύ κοντό delay (0.003 mls) Συγνώμη, μήπως εννοείς 3 milliseconds? ή όντως υπάρχει πετάλι που μπορεί να πετύχει τέτοιους χρόνους delay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 0,003 msec..? Ναι νομιζω εχει γινει καποιο λαθος εδω. Γιατι ακομα και για slapback (που χρησιμοποιουνται οι πιο μικροι χρονοι delay) σου αρκουν 30-80 msec. Δε νομιζω οτι το ανθρωπινο αυτι μπορει να κατανοησει διαφορα 0,003 msec. ;) Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 εγώ αναγνωρίζω διαφορές picosecond. Ένας απλός ninja ακούει μs, αλλά οι οι κανονικοί άνθρωποι στα <30ms ακούν reverb. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 εγώ αναγνωρίζω διαφορές picosecond. Λογω της δεκαετους ενασχολησης σου με το hip hop ε? :P Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TbTr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 Προφανώς έκανα λάθος! 0,003 sec είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotriani Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 ...ενα παλιο ART πολυ εφφε που ειχα (1992), στα "εργοστασιακα preset" που ειχε, ειχε μερικους ηχους που τους ονομαζε και καλα "tube" και ολοι τους ειχαν ενα delay με 1 επαναληψη κοντα στο 0ms και ειχε αυτο το αποτελεσμα που περιγραφει ο φιλος μας!!! κλασσικο θα ελεγα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση