WilliamSats Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 Πάντως ο καλύτερος τρόπος κατ'εμέ είναι να γράφεις με μικρόφωνο, οπότε όποια κάρτα και να πάρεις φρόντισε να έχει XLR και με phantom γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα σου χρειαστεί. Άρα να κοιτούσες και λίγο την TASCAM US-144MKII? Δεν έχει αφήσει κανέναν κιθαρίστα παραπονεμένο ;) Όσο για το direct και IRs που λέει ο TGL από πάνω, γίνετε μεν αλλά πρέπει να βρεις καλά δείγματα IR και το σήμα απ'τον ενισχυτή να είναι αρκετά καλό. Προσωπικά όταν το είχα κάνει με τον JCM900 (direct out) και το KFIR (24bit/96KHz 4X12" Marshall IR), κάτι γελάκια με έπιασαν με το αποτέλεσμα είναι η αλήθεια... Τώρα για το Direct του boogie δεν ξέρω την ποιότητά του. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bios Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 Υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα που να ασχολειται ετσι ωστε να μπορω να δω διαφορες συνδεσεις αλλα και να παρω και αλλες πληροφοριες?Εσεις καλα τα λετε και σας ευχαριστω αλλα καπου μπερδευωμαι στο τι θα συνδεθει με τι.Το ειχα για ποιο απλο. :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2011 Υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα που να ασχολειται ετσι ωστε να μπορω να δω διαφορες συνδεσεις αλλα και να παρω και αλλες πληροφοριες?Εσεις καλα τα λετε και σας ευχαριστω αλλα καπου μπερδευωμαι στο τι θα συνδεθει με τι.Το ειχα για ποιο απλο. :( Θα σου πω δύο που θυμάμαι και ξέρω σίγουρα ότι μπορούν να σε βοηθήσουν είναι το Athens Pro Audio στη Νεάπολη (Ζωοδόχου πηγής 108) και η ΕΛΙΝΑ Γ' Σεπτεμβρίου 59 Επίσης για να μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν καλύτερα πες τους ακριβώς τι υπολογιστή και λειτουργικό (cpu, motherboard, ram, psu, ποια windows ή ποιο MacOS) έχεις και τι θέλεις να κάνεις με αυτά που θα αγοράσεις. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bios Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2011 Θα παω και για οτι νεοτερο θα ενημερωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα! θελω μια καρτα ηχου για ηχογραφιση στο σπιτι θα γραφω κιθαρα αντε και καμια φωνη στο τσακιρ κεφι. οσο αφορα την κιθαρα εχω μια Boss m25 που με αυτην θα κανω ολες μου τις ηχογραφισεις δηλαδη θα την καρφωνω κατευθιαν στην καρτα ηχου. με την M-Audio Fast Track MKII πιστευετε οτι θα ειμαι οκ? http://www.thomann.de/gr/maudio_fast_track.htm ευχαριστω πολυ! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω την προηγουμενη εκδοση της συγκεκριμενης εδω και πολλα χρονια και δεν ειχα καποιο θεμα. Απ' οτι βλεπω δεν εχει και καποια διαφορα στα χαρακτηριστικα της σε σχεση με την προηγουμενη. https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστω ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση