marathon Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Ποιός είναι αυτός ο κάπηλος του πρώην προσωνύμιού μου; >:( http://www.lundgren.se/en/mics/telecaster-e/telecastera-p-90-neck/ o Λούγκρας!!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 αν και ειμαι του ...πεζικου, πολυ ωραια η Miss Αεροπορία! Θελουμε απαραιτήτως καλυτερες φωτογραφιες (σε ολες τις ποζες) και φυσικα μετα το σεταπ μερικα κλιψ (με τρεμολιες για να ακουσουμε και το βιξβυ). απο βαρος πως τα παει? (με τοσο μεταλο) :) ευγε! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2012 απο βαρος πως τα παει? (με τοσο μεταλο) :) Επειδή δεν είμαι ψυχάκιας με το βάρος :-*...άσε που παίζω καθιστοαραχτός ;D...νομίζω ότι είναι κοντά με τη Giger...να φταίει ο γραφίτης? Θέλεις να με βάζεις να ζυγίζω τώρα? Τώρα για το bisgsby...να πώ την αμαρτία μου...μου φάνηκε λίγο μπροστά στο Tremking που έχω... http://www.customshop.gr/?btp_work=the-bw-project Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Ω ρε μάναμ... Αυτά είναι... Πολύ ωραία. Το pinup αυτοκόλλητο είναι; Αν ναι, τι; Την επόμενη φορά δοκίμασε να κάνεις και το μανίκι μεταλικό συμπεριλαμβανομένης της ταστιέρας. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Το pinup αυτοκόλλητο είναι; Αν ναι, τι; Όχι, είναι τυπωμένο όπως όλη η υπόλοιπη. Απλά δοκίμασα τη πεντανταχρωμία. Με λίγα λόγια έχει 3 περάσματα. Το φόντο, άσπρο και πάνω από το άσπρο την pinup girl. To δύσκολο στο συγκεκριμένο είναι οι συμπτώσεις...Τις ελεγχω και αυτές πλέον 8) Την επόμενη φορά δοκίμασε να κάνεις και το μανίκι μεταλικό Αυτό είναι εύκολο ;D....στο επόμενο project, σκέφτομαι μία καινούργια τεχνική ;) http://www.customshop.gr/?btp_product=enki-billal-project Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Γουστάρωωω... Αλλά δες το για Serpieri / Druuna καλύτερα... ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Αλλά δες το για Serpieri / Druuna καλύτερα... ;) Δέχομαι παραγγελίες...και θα λέω στη γυναίκα μου..."δεν φταίω εγώ...ο πελάτης"... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Χεχε... Να υποθέσω ότι το κολλάζ θα γίνει στα δύσκολα σημεία ε; Δεν θα έχει ποιοτική διαφορά όμως; Κινδύνους με το πέρασμα του καιρού; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Χεχε... Να υποθέσω ότι το κολλάζ θα γίνει στα δύσκολα σημεία ε; Δεν θα έχει ποιοτική διαφορά όμως; Κινδύνους με το πέρασμα του καιρού; Δεν υπάρχει κολλάζ. Όλα είναι εκτύπωση...οπότε έχουμε την ίδια ποιότητα και χρώματα και μετά κανονικό λούστρο ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2012 Για αυτό λέω: "Μια κιθάρα, φόρος τιμής σε ένα από τους πιο αγαπημένους μου σχεδιαστές κόμιξ, τον Enki Bilal. Θα χρησιμοποιηθεί μία μικτή τεχνική εκτύπωσης και κολάζ ώστε να υπάρχει εικονογράφηση σε κάθε πλευρά, στα πλαϊνά, στο πίσω μέρος του μπράτσου και φυσικά στο heastock." http://www.customshop.gr/?btp_product=enki-billal-project When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση