messalion Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Εγώ από την άλλη, ειδικά από τότε που χω και παιδιά, έχω κρατηθεί "καθαρός". Δοκίμασέ το. Πες μαζί με τον παππού ΝΑΙ στη ζωή, ΝΑΙ στο καλό γούστο. sorry φιλος - δεν ξερω κανεναν "παππου" ;) ;) ;) ;) (το πιασες το υπονοουμενο ετσι ? ;D ) το διαφανο pickguard ειναι απλα σκοτωμα think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 το διαφανο pickguard ειναι απλα σκοτωμα Ναι ρε, σιγά μη γρατσουνιστεί η Τζοκόντα και να βάλουμε διάφανο πλέξι να την κάνουμε κορνίζα. Πάτε και στον Teleκράτη που γουστάρει κάτι τέτοια να σας βάλει κι από πίσω ένα 50's σομονάκι της Vitex, να φαίνεται χάρμα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Μην της βάλεις pickguard...ούτε και φωτιά (θα αργήσει να καεί με το μεταλλόχρωμα και θα ταλαιπωρηθείς). http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Εσύ μην του δίνεις συμβουλές γιατί θα σε βάλει να του σκαλίσεις το μπράτσο. Δεν ξέρω από ποιά πλευρά. Δεν του κάνει διαφορά ούτως ή άλλως. ;D :) Μα εγω την πιο λιτη προταση υποστηριξα! Σαν δευτερη ψηφιζω αυτη του sf (αλλα μαλλον μαυρο) Ωραιες οι διαφωνιες αλλα ακομα δεν εχουμε δει το headstock ;) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 :) Μα εγω την πιο λιτη προταση υποστηριξα! Σαν δευτερη ψηφιζω αυτη του sf (αλλα μαλλον μαυρο) Ναι ρε συ. Επειδή εσύ είσαι καλλιτέχνης σου λέω να μην μπλέκεσαι με αυτά. Θα καταντήσεις σαν και ........ :-X Ωραιες οι διαφωνιες αλλα ακομα δεν εχουμε δει το headstock ;) Να όμως που σε τρώει και ο κ....ος σου ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Ωραιες οι διαφωνιες αλλα ακομα δεν εχουμε δει το headstock ;) Πάτρο και αυτό... :D Όπως βλέπετε...ΚΑΙ το τραπέζι μου είναι rosewood... ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Το θέλει το Sperzel της ειρήσθω εν παρόδω. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Στο headstock μπορώ να βοηθήσω...... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Στο headstock μπορώ να βοηθήσω...... θυμησε μου αμα ξαναβρεθουμε να μην σου δωσουμε να πιεις........ακομα να ξεσουρωσεις :D :D :D :D :D ρε παιδια η κιθαρα ειναι κουκλα και εχει και theme δεν ειναι ξεκαρφωτη - φαναστειτε την λιιιιιιγο τι θα κανατε εσεις στην θεση του think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Φιρί-φιρί το πάς να τη δείς φάντη μπαστούνι... ;D ;D Και όχι μόνο, φαντάζεσαι να σου ζητήσει να παίξεις στο επόμενο live μ' αυτή; ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση