audiokostas Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Άνευ. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Άνευ. +1 http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 ...παλιόπαιδα....πουλιέται ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ pickguard για metal projects...όποιος προλάβει!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 αντε το λοιπον..........την χαζευω στην σελιδα σου τοσο καιρο ;D - και πες μου τιμη την αγοραζω ΤΩΡΑ :D :D εγω θα προτεινα κατι ενδιαμεσο απο τους ασχετους 8) τους παραπανω κατι σαν αυτο το pickguard δες οχι την τελε το pickguard που εχεις επιλεξει του παει παρα πολυ με τα υπολοιπα χρωματα (κοκκινο-μωβ-γκομενα) απλα ΟΧΙ τοσο μεγαλο - κοψτο και ξηγησου αλμυρο φυστικι ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 το pickguard δες οχι την τελε το pickguard που εχεις επιλεξει του παει παρα πολυ με τα υπολοιπα χρωματα (κοκκινο-μωβ-γκομενα) απλα ΟΧΙ τοσο μεγαλο - κοψτο και ξηγησου αλμυρο φυστικι ;) ΑΚΥΡΩΣΗ πώλησης....και εγώ κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου...ωραίο σχήμα man, thanks Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 ....και εγώ κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου...ωραίο σχήμα man, thanks Τι μας λες τώρα μωρέ που καθόμαστε και συζητάμε για τη γκαμούτσα. Μόνο το τζάκι την σώζει τη λατέρνα. Αλλιώς κινδυνεύεις από άμεση προσαγωγή στο αυτόφωρο από την Αστυνομία Καλού Γούστου. Η μόνη αντιστοιχία που έχει με μηχανές (και ξέρεις πόσο σιχαίνομαι τις Harley) είναι με τα λεγόμενα rat bikes. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Μόνο το τζάκι την σώζει τη λατέρνα. Φιρί-φιρί το πάς να τη δείς φάντη μπαστούνι... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Τι μας λες τώρα μωρέ που καθόμαστε και συζητάμε για τη γκαμούτσα. Μόνο το τζάκι την σώζει τη λατέρνα. Αλλιώς κινδυνεύεις από άμεση προσαγωγή στο αυτόφωρο από την Αστυνομία Καλού Γούστου. Η μόνη αντιστοιχία που έχει με μηχανές (και ξέρεις πόσο σιχαίνομαι τις Harley) είναι με τα λεγόμενα rat bikes. το ηξερα οτι εχεις "ασχημο" γουστο :D :D εγω παντως την βρισκω σαν την αφροδιτη - γκομεναρα και πληθωρηκη :D :D :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Άνευ pickguard. Άντε, το πολύ - πολύ κανένα τέτοιο. ;) Aυτο! ;) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 το ηξερα οτι εχεις "ασχημο" γουστο :D :D εγω παντως την βρισκω σαν την αφροδιτη - γκομεναρα και πληθωρηκη :D :D :D Εγώ από την άλλη, ειδικά από τότε που χω και παιδιά, έχω κρατηθεί "καθαρός". Δοκίμασέ το. Πες μαζί με τον παππού ΝΑΙ στη ζωή, ΝΑΙ στο καλό γούστο. Aυτο! ;) Εσύ μην του δίνεις συμβουλές γιατί θα σε βάλει να του σκαλίσεις το μπράτσο. Δεν ξέρω από ποιά πλευρά. Δεν του κάνει διαφορά ούτως ή άλλως. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση