samy paraga Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Σα γκαρνταρόμπα με διαφορετικούς ήχους ;D και όλοι εξαιρετικοί Μου άρεσε ;) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Τhanks Sam!Την επομενη φορα κερναω ολα τα ουισκια(κι απ οτι ειδα του δινεις να καταλαβει). ;D ;DΝα σαι καλα φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 g αν είναι να κερνάς κάθε φορά που θα σου λέμε καλά λόγια, σέ βλέπω οχι με sx, αλλά με Motobecane Benton. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 g αν είναι να κερνάς κάθε φορά που θα σου λέμε καλά λόγια, σέ βλέπω οχι με sx, αλλά με Motobecane Benton. Oπως παντα με τον καλο σου λογο. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 g αν είναι να κερνάς κάθε φορά που θα σου λέμε καλά λόγια, σέ βλέπω οχι με sx, αλλά με Motobecane Benton. Ρε τιν τούτος ρε ,αμέσως να μου κόψει τη τύχη .Άσε ρε τον άνθρωπα να εκφραστεί ,τι φοβάσαι μη μείνει από κας και δεν έχει να κεράσει και τους δυό μας?Έχει και πιστωτική ,λεφτά υπάρχουν . Παίξε κιθάρα πληκάρι και γέμισε τα ποτήρια ,μη τον ακούς αυτόν το γιεγιέ απ τη Πύλο ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2011 g αν είναι να κερνάς κάθε φορά που θα σου λέμε καλά λόγια, σέ βλέπω οχι με sx, αλλά με Motobecane Benton. Ο Γιωργάρας βρε Νέστορα κερνάει έτσι κι αλλιώς. Ξέρω εγώ. Έχω πιεί..... ;D Και πατίνι να του δώσεις, μουσικάρα θα παίζει. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση