hyperpanos Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Μόνο στην αρχή λίγο δεν το κατάλαβα ???, αλλά μετά ήταν φανταστικό :D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 φοβερό, τέλος!!!! ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 @Jazzjoker.Σπυρο σ ευχαριστω.Ειναι αληθεια οτι αυτα τα σοφτ πως τα ειπες ειναι σατανικα πραματα και παραποιουν τον ηχο. @ΕΖ.Σ ευχαριστω πολυ Ηλια.Τιμη μου που σ αρεσε. @hyperpanos.Να σαι καλα φιλε Πανο.Η αρχη ηταν παραπλανητικη. ;D Τhank you thank you για τα καλα λογια lgbesios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 nice Mr Bluesman.... ;D :D Εμένα τα slide μέρη μου άρεσαν πολύ... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Τώρα το είδα και το άκουσα!!!!! Γεώργιε φανταστικό.......με πέτυχε και πάνω στον καφέ!!!!! Συμφωνάω με τον blue.....δεν είσαι για backing track (θα μου πεις και τι να κάνεις αν δεν έχεις μπάντα).....To slide και εμένα με κέρδισε πάρα πολύ (όλες οι κιθάρες)....δεν άκουσα bass ή φταίνε τα ηχεία που ακούω (είμαι και εκτός έδρας...δεν έχω τον εξοπλισμό μου ;D ;D ;D ;D)...εννοώ γραμμή bass άκουσα , αλλά είναι με κιθάρα παιγμένη;;;; Θα ήθελα να σκάει το bass με τα τύπμανα και να τα νοιώθω στο υπογάστριο....anyway....ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΝ! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Εξαιρετικό παίξιμο, ήχος, τα πάντα όλα (τα κοάλα τίποτα)! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 (είμαι και εκτός έδρας...δεν έχω τον εξοπλισμό μου ;D ;D ;D ;D Το γουφ..γούφερ? ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Το γουφ..γούφερ? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 nice Mr Bluesman.... ;D :D Εμένα τα slide μέρη μου άρεσαν πολύ... Δημητρη σ ευχαριστω πολυ. @LK.Λακη σ ευχαριστω αλλα αρχιζω ν ανησυχω.Εισαι ο τριτος ανθρωπος που το λεει.Δεν ειναι backing εκτος απ τα τυμπανα.Ολα τ αλλα ειναι στο χερι.Μαλλον ειναι που τα παιζω ολα τελεια να ουμ. :P ;D Thank you RayD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2011 μαστοράκο Gvour...δεν μας τα είχες πεί αυτά ;D ;)...ώρα να μας δώσεις κανένα μάθημα slide Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση