elavd Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Αυτός ο όγκος όμως' date=' μέσα στην μίξη χάνεται. Αναγκάζεσαι τότε να δυναμώσεις στο μόνιτορ, και τότε αρχίζουν τα δύσκολα με αυτό το μικρόφωνο... [/quote'] Mιλάμε για τραγουδιάρηδες που παίρνουν και την μάνα τους μαζι στις περιοδείες για να τους φτιάχνει το πρωι το αυγο... Εμ κι εσύ διάλεξες δύσκολο είδος και φωνές για να μιξάρεις... ;) Διάλεξε κάτι πιο...light :lol: :D www.facebook.com/YourPaintedSmile
geohomo Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Εμ κι εσύ διάλεξες δύσκολο είδος και φωνές για να μιξάρεις... ;) Διάλεξε κάτι πιο...light :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol:
SPYROID Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 OP Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Δηλαδή πάω για sm58 αβλεπή; For Those About To Rock We Salute You
geohomo Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Spyroid, εγώ, ως ηχολήπτης όπως καταλαβες, λέω SM58. Ο φίλτατος Elavd ως τραγουδιστής λέει ΒΕΤΑ. Η επιλογή είναι δική σου. Ξαναλέω ότι το SM58 είναι από τα πιο διαδεδομένα mic φωνής για live -μαζί μετο ΒΕΤΑ και ίσως κάποια SENNHEISER- με το πλεονέκτημα ότι είναι πιο φθηνό και είναι κατα τη γνώμη μου, το ευκολότερο από καθε άλλο για να ακουστεί σωστά -όσο αυτό βέβαια είναι εφικτό- σε οποιδήποτε μόνιτορ. Οι κύριοι York, Martin, Bono έχουν βλέπεις και ένα in-ear μόνιτορ κάμποσων χιλιάδων ευρω... :lol: :lol: :lol:
x_pap Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 Συμφωνώ με τον geohomo. Shure sm58 στα 100€ χωρίς να το δείς και χωρίς να το ακούσεις :) (πάρτο από το ίντερνετ δηλαδή :D )
SPYROID Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 OP Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 Φχαριστω ρε παλουκάρια For Those About To Rock We Salute You
SPYROID Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 OP Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 Από Ελλάδα που παίζει; For Those About To Rock We Salute You
x_pap Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 Shure φέρνει ο Διαμαντόπουλος σίγουρα.. από τιμές δεν ξέρω τι παίζει όμως :(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση