SPYROID Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Θέλουμε να αγοράσουμε ένα μικρόφωνο για την τραγουδιάρα μας γύρω στα 100 ευρώ. Έχετε κάτι να προτείνεται; For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Για 1)ηχογράφηση ή για 2)live? 1, Rode Nt1a 2, Shure sm58 Tα κλασσικά :wink: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Σκέψου και τη λύση του Shure Beta58, που είναι λίγο καλύτερο κατά τη γνώμη μου ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Σκέψου και τη λύση του Shure Beta58' date=' που είναι λίγο καλύτερο κατά τη γνώμη μου ;)[/quote'] :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Για 1)ηχογράφηση ή για 2)live? 1' date=' Rode Nt1a 2, Shure sm58 Tα κλασσικά :wink:[/quote'] +1. Αν είναι για ηχογράφηση, μιλάμε για home studio; Αν θέλετε να το χρησιμοποιείτε σε Home studio ελέγξτε αν έχετε phantom power για πυκνωτικό.... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geohomo Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Εγώ πάλι, δεν προτείνω με τίποτα το BETA... Πολύ δύσκολο για monitor. Μικροφωνίζει πολύ εύκολα. Επίσης, μόνο του ακούγεται πιο εντυπωσιακό απο το απλό το κλασσικό SM58, όμως μέσα στην μίξη θέλει δουλειά, σε αντίθεση με το SM58, που είναι σχετικά απροβλημάτιστο στην μίξη. Ταυτόχρονα είναι και αρκετά ακριβό, τόσο που εάν το θες για studio, καλύτερα να πάρεις το NT1a, που είναι και πυκνωτικό και έχει σαφώς καλύτερη χροιά. Κοινώς, το ΒΕΤΑ, δεν κανει για τιποτα, κατα τη γνώμη μου. Γνώμες είναι αυτές... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Κοινώς' date=' το ΒΕΤΑ, δεν κανει για τιποτα, κατα τη γνώμη μου.[/quote'] This is called nihilism...:lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geohomo Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Κοινώς' date=' το ΒΕΤΑ, δεν κανει για τιποτα, κατα τη γνώμη μου.[/quote'] This is called nihilism...:lol: Έχεις δικιο... Μαλλον ήμουν λίγο υπερβολικός. Απλά, θεωρώ στον τομέα που πάει να προσφέρει το ΒΕΤΑ, υπάρχουν πιο εγγυημένες λύσεις και ενδεχομενως και πολύ φθηνότερες. Η αλήθεια είναι ότι έχω και ένα ψυχολογικό με αυτό το μικρόφωνο...Είμαι κάπως προκατηλειμμένος, αλλά νομίζω ότι δεν είμαι και εντελώς εκτός πραγματικότητας... :lol: :lol: :lol: , ελπίζω τουλάχιστον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Νομίζω ότι δυστυχώς είσαι... Αν δεις στα περισσότερα live διεθνών και μη συγκροτημάτων ή τραγουδιστών το Beta "πάει σύννεφο" ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Κοινώς' date=' το ΒΕΤΑ, δεν κανει για τιποτα, κατα τη γνώμη μου.[/quote'] This is called nihilism...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση