papeas Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστούμε για το λινκ, δεν ήξερα πως έπαιζε κι αυτό τελευταία. Πάντα βαθειά ανθρώπινος και καλαίσθητος ο Κλάπτον, μπράβο του. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
papeas Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 Παρακαλώ φίλε Ηλία. Έτυχε να ήμουν σε αυτό το live και πραγματικά ήταν απο τις μαγικές στιγμές της βραδυάς. Αυτό φαίνεται νομίζω και απο την αντίδραση του κοινού στο συγκεκριμένο κομμάτι. Η unplagged εκτέλεση σε συνδιασμό με τον πρόσφατο χαμό του Gary Moore πρόσδωσε στην ατμόσφαιρα αυτό το κάτι.Τουλάχιστον έτσι το ένιωσα εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 Καταπληκτικό. Ο E.C. όσο περνάει ο καιρός γινεται όλο και πιο συγκινητικός τραγουδιστής. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
December Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 Έτυχε να ήμουν σε αυτό το live και πραγματικά ήταν απο τις μαγικές στιγμές της βραδυάς. Lucky ducky! :) Ζηλεψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 πολύ ωραία εκτέλεση :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση