freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2011 Νεστορα,στη φωτο με το μικροφωνο γιατι εισαι πλαγιως? Πριν τη δω στο κανονικο μεγεθος,νομισα οτι τρως σουβλακι.. :D Οταν τη μεγενθυνα,νομισα οτι ειναι κοντοσουβλι.. ;D Αν είναι με τις ξαδέλφες. ;) Ποιες ξαδελφες? :o Κατσε γιατι...αντι για Σκιναρντ στου Νεστορα,με βλεπω για καφε Πασαλιμανι με JJ Σπυρο... 8) Ο Λακης τα ξερε αυτα? ;D Η αλήθεια ειναι ότι σε είχα για το πρόγραμμα της Κυριακής :D ;) ;D. των Βα'ί'ων... Τι να πρωτοπρολαβει ο καψερος...Εχει κι αλλες υποχρεωσεις..μνημονιακές.. ;D Ρε μπαγασες..θα θελα πολυ να μαι σημερα εκει.. :-[ GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2011 Ποιες ξαδελφες? :o Αυτές που αν δεν κάνω λάθος προβάρουν εσώρουχα στο σπίτι του Jazzjoker! Κατσε γιατι...αντι για Σκιναρντ στου Νεστορα,με βλεπω για καφε Πασαλιμανι με JJ Σπυρο... 8) Ποιό Πασαλιμάνι! Θα υπάρξει απαγωγή από Ν. Κόσμο - Καλλιθέα (με Σπύρο, Γιώργο, και την αφεντιά μου)! ;D Πρέπει να σου κάνω Φροϋδική ερωανάλυση με μπύρες και southern confort! ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2011 Ρε μπαγασες..θα θελα πολυ να μαι σημερα εκει.. :-[ Μη μασάς ορέ....τώρα που μάθαμε τον δρόμο ;D ;D ;D Αυτές που αν δεν κάνω λάθος προβάρουν εσώρουχα στο σπίτι του Jazzjoker! Ποιό Πασαλιμάνι! Θα υπάρξει απαγωγή από Ν. Κόσμο - Καλλιθέα (με Σπύρο, Γιώργο, και την αφεντιά μου)! ;D Να ρθω και εγώ ρε....η θα σας χαλάσω το καρέ για την ξερή; :P ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2011 Να ρθω και εγώ ρε....η θα σας χαλάσω το καρέ για την ξερή; :P ;D R U crazy Lakis? Όλοι μέσα εννοείται! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2011 R U crazy Lakis? Όλοι μέσα εννοείται! Σε τσέκαρα απλά.....πέρασες το test :D ;D ;D Νεστορα,στη φωτο με το μικροφωνο γιατι εισαι πλαγιως? Πριν τη δω στο κανονικο μεγεθος,νομισα οτι τρως σουβλακι.. :D Οταν τη μεγενθυνα,νομισα οτι ειναι κοντοσουβλι.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Σταμάτα .......χα χα χα χα χα Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2011 http://youtu.be/OBs0pQpxvw4 http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2011 Ποιό Πασαλιμάνι! Θα υπάρξει απαγωγή από Ν. Κόσμο - Καλλιθέα (με Σπύρο, Γιώργο, και την αφεντιά μου)! ;D Πρέπει να σου κάνω Φροϋδική ερωανάλυση με μπύρες και southern confort! ;D Αυτο εννοαται...Απο Καλλιθεα κιολας,κατι ξερω και γω.. ;) Να ρθω και εγώ ρε....η θα σας χαλάσω το καρέ για την ξερή; :P ;D ;D ;D ;D Μαζι θα παμε και θα παιξουμε Θαναση.. :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 Ομορφιες και ωραια πραματα!Παντα τετοια.Ειδικα η φοτο Λακη με το γυαλι και το υφος τυπου "ειμαι super cool 8) με λενε Jimi Moscovich και απο δω η μπαντα μου οι Gardenias"ειναι ολα τα λεφτα. Οσο για τις ξαδερφες Σπυρο τα ειπαμε και στις μπυρες.2 στενα με τα ποδια μενουμε γι αυτο προσεφερθην στους δυσκολους καιρους που ζουμε να βοηθησω(ειδικα εκεινη την ξανθουλα)διοτι αν δουν Nestor Apos χασαμε.Ποιος Θανασης δασκαλε? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 Ποιος Θανασης δασκαλε? ??? ??? Ονομασίες παιχνιδιών τράπουλας (πηγη:Βικιπαιδεια) • Αγωνία • Αντίς Αμπέμπα -> βλ. Αβησσυνία [TEXNIKO] • Γεροντοκόρη (Old maid) [ΠΑΙΔΙΚΟ] • Ζήτουλας ή Ζήτα απ’ τον γείτονα (Beggar my neighbor) [ΠΑΙΔΙΚΟ] • Θανάσης (παραλλαγή του Κουμ Καν) [ΜΙΚΤΟ] :-* • Κοντσίνα ή Πάστρα [TEXNIKO] • Λίμνη με τα ψάρια ή Τρέχα να ψαρέψεις (Go fish) [ΠΑΙΔΙΚΟ] •• Μπιρίμπα • Μπλακ τζακ (Blackjack) ή Είκοσι ένα (Twenty-One) [ΤΥΧΕΡΟ] • Μπουρλότ • Οκλαχόμα -> βλ. Κουμ Καν • Πέτρα που κατρακυλά (Rolling Stone) [ΠΑΙΔΙΚΟ] • Πονηρόγιαννος ή Σλόμπερχανς (Slobberhannes) ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2011 Ειδικα η φοτο Λακη με το γυαλι και το υφος τυπου "ειμαι super cool 8) με λενε Jimi Moscovich και απο δω η μπαντα μου οι Gardenias"ειναι ολα τα λεφτα. Μέσα είσαι Γεώργιε! ;D ;D ;D ;D ;D • Μπουρλότ • Μπουρλότ ΑΚΑ "Βϊδα"...επί το Ποντιακότερον και σκληρότερον, δυσκολότερον και τεχνικότατον :P ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση