Third Degree

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,058
Ξανάρθε η ώρα μου για μια μπλουζοδιασκευή. Πρόκειται περί μιας από τις αγαπημένες μου μπαλάντες γραμμένη από τους Willie Dixon και Eddie Boyd. Έκανα μια τίμια προσπάθεια στα φωνητικά αλλά το αποτέλεσμα είναι αρκετά μακριά από το να θεωρηθεί καλό.

Το ανεβάζω από box.net γιατί το κομμάτι είναι μεγαλούτσικο και έπρεπε να πέσει πολύ κομπρέσιον για να χωρέσει εδώ.

http://www.box.net/shared/ic7mvfjsfhioptijd58v

JJ

Ομορφιές... Και έπαιξες και ωραιότατα.

Απλά μια απορία: Modulator παίζει μπάσο;  ;) ;D ;D

Πάρα πολύ ωραίο Σπύρο. Φαντάζομαι το έπαιξες με τον νέο σου έρωτα (new strat)?

Θα ήθελα μόνο στο σόλο (δική μου άποψη και καθένας ακούει διαφορετικά εννοείται) ένα κλικ πείραγμα προς "τα έξω" (ένα κλικ outside playing).

Αλλά αυτό είναι καθαρά δικό μου κόλλημα.

Υπέροχος ήχος και παίξιμο για τα γούστα μου.

Μπραβο Σπυρε!Παρα πολυ καλο!Τη φωνη μην τη φοβασαι.Βγαλτη πιο εξω.

Ειναι κομματι που τη θελει τη φωνη μπροστα.

Ηχος και παιξιμο σουπερ.

fusiongtr είπε:
Φαντάζομαι το έπαιξες με τον νέο σου έρωτα (new strat)?
Μπαμ κανει το πραμα.

Θα ήθελα μόνο στο σόλο (δική μου άποψη και καθένας ακούει διαφορετικά εννοείται) ένα κλικ πείραγμα προς "τα έξω" (ένα κλικ outside playing).
Δεν ειναι φιουζιον φιλος.Αμα παιζεις καλα"μεσα"γιατι να παιξεις αουτ?

Ειναι σαν να φτιαχνεις σπαγγετι και να βαζεις μεσα ποπ κορν.Δε σηκωνει(δεν παιζουμε Metheny ουτε Sco).

Καθε πραμα στον τοπο του.

φοβερό....

όντως η φωνή θέλει λίγο..."προφορά"?....λίγο χρωματισμό....αλλά γενικότερα ακούγεται μια χαρά και "ακούγεται"!

πάρα πολύ ωραία κιθάρα....ωραίο tone....

και το μπασοτύμπανο γραμμένο από σένα ή backing?

Σπύρο είσαι τυχερός. Ο Νέστορας είναι με τον Λάκη (LK) που εκτάκτως βρίσκεται Αθήνα, οπότε απόψε δεν έχει... σκληρή κριτική  ;D ;D ;D ;D

Αύριο...  ;) ;D ;D

gvour είπε:
Δεν ειναι φιουζιον φιλος.Αμα παιζεις καλα"μεσα"γιατι να παιξεις αουτ?
Συγγνώμη αν παρεξηγήθηκε η γνώμη μου. Φυσικά και δεν εννοούσα fusion παίξιμο (γι' αυτό είπα μόνο ένα κλικ).

Πρέπει δηλαδή να μην παίζεις καλά "μέσα" για να παίξεις "έξω" (Sorry Πρόεδρας δεν κρατήθηκα)? :-*

Δε σηκωνει
Ω, ναι, σηκώνει κάργα! ;) ;)

fusiongtr είπε:
Πρέπει δηλαδή να μην παίζεις καλά "μέσα" για να παίξεις "έξω" (Sorry Πρόεδρας δεν κρατήθηκα)? :-*
Δεν ειναι αξιωμα αλλα αμα παιζεις καλα "μεσα" γιατι να πας μεσω Λαμιας?

Ειναι αυτο που ελεγε και ο Henderson:"Αν μπορουσα να παιξω σαν τον Albert(King)

δεν θα παιζα oλα αυτα που παιζω(εννοει και τα out).

Κατι ξερει.

gvour είπε:
αμα παιζεις καλα "μεσα" γιατι να πας μεσω Λαμιας?
Για την ευχαρίστηση της διαδρομής.

Ειναι αυτο που ελεγε και ο Henderson:"Αν μπορουσα να παιξω σαν τον Albert(King)

δεν θα παιζα oλα αυτα που παιζω(εννοει και τα out).

Κατι ξερει.
Ξέρει πάρα πολλά (αυτόν ακούω τώρα) αλλά κανείς δεν είναι Albert King (ο Albert King είναι ο Albert King, ο Henderson είναι ο Henderson, ο Jazzjoker είναι ο Jazzjoker και εγώ είμαι εγώ  ;D).

Ρε μην τσακώνεστε  ;D

Κατ' αρχήν ευχαριστώ όλους για την ακρόαση και τα σχόλια.

Απλά μια απορία: Modulator παίζει μπάσο;
Άσε τώρα τι είναι το μπάσο και τι παίζει. ;D Περιμένω να τελειώσει η κρίση για να αγοράσω ένα και να παίζω εγώ, να τελειώνει η ιστορία με τα μίντια.

Πάρα πολύ ωραίο Σπύρο. Φαντάζομαι το έπαιξες με τον νέο σου έρωτα (new strat)?Θα ήθελα μόνο στο σόλο (δική μου άποψη και καθένας ακούει διαφορετικά εννοείται) ένα κλικ πείραγμα προς "τα έξω" (ένα κλικ outside playing).
Ναι Στράτο, είναι όντως η καινούρια στρατ. Τα περί ένα κλικ out δεκτά αλλά όχι με αυτή την μπάντα  ;D. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος καταλαβαίνουν πέραν αυτών που τους έχω πει να παίξουν.

Ο Νέστορας είναι με τον Λάκη (LK) που εκτάκτως βρίσκεται Αθήνα,
Είναι απαράδεκτοι. Θα τους το κρατήσω που δεν είπαν τίποτα. Κλικαδόροι, τι περιμένεις.

φοβερό....όντως η φωνή θέλει λίγο..."προφορά"?....λίγο χρωματισμό....αλλά γενικότερα ακούγεται μια χαρά και "ακούγεται"!

πάρα πολύ ωραία κιθάρα....ωραίο tone....

και το μπασοτύμπανο γραμμένο από σένα ή backing?
Ευχαριστώ αγαπητέ hot_sauce. Το μπάσο είναι vst από εμένα γραμμένο (τρομάρα μου) και τα ντραμς είναι ez drummer με κάποιες παρεμβάσεις.

Μπραβο Σπυρε!Παρα πολυ καλο!Τη φωνη μην τη φοβασαι.Βγαλτη πιο εξω.Ειναι κομματι που τη θελει τη φωνη μπροστα.

Ηχος και παιξιμο σουπερ.
Γιώργο, ευχαριστώ πολύ. Έχεις δίκιο για τη φωνή, θέλει πιο μπροστά.

Σε ρώτησα, γιατί εντελώς τυχαία  ;D ;D ;D ;D πήρε το αυτί μου ότι κάποια γνωστή και πολυτάλαντη ψυχή θα έγραφε σε ένα στούντιο μαζί σου  ;D ;D ;D

Και είπα, λες να είναι ο...  ;)

Jazzjoker είπε:
Ρε μην τσακώνεστε  ;D
Ρε συ Σπύρο να δω πότε θα ρίξω ένα καθάρισμα της προκοπής στο σπίτι, να σας φωνάξω και τους δύο, να γίνει της κακομοίρας!

Δε θυμαμαι ποιος ειχε πει (Νεστορας?)οτι εχεις τον καλυτερο στρατ ηχο δω χαμω.

Ειχε δικιο.Με τι γραφεις κιθαρα ειπαμε?

Λοιπον,παρα πολυ ωραιο παιξιμο,ηχος τα ειπαμε.

To παιξιμο αερατο(φοβηθηκα στην αρχη οτι θα το ''φορτωσεις''..)

,γλυκο,''μεσα'' στο τραγουδι.2-3 φρασεις τις εκλεψα(με την gibson unplugged) ;)

Η φωνη ειναι τραγικα χαμηλα.

Απ οσο ακουω παντως,την αδικησες.

Σπυρο εμενα η φωνη σου μ αρεσε.Δωστην σε παρακαλω ν ακουμε λαλα.

Ηταν ο,τι επρεπε αυτη την ωρα για μενα.. ;)

Φίλε JJ μου έφτιαξες το πρωινό μου!

Τρίτη ακρόαση και συνεχίζω..

freerock1974 είπε:
Δε θυμαμαι ποιος ειχε πει (Νεστορας?)οτι εχεις τον καλυτερο στρατ ηχο δω χαμω.

Ειχε δικιο.Με τι γραφεις κιθαρα ειπαμε?

Λοιπον,παρα πολυ ωραιο παιξιμο,ηχος τα ειπαμε.

To παιξιμο αερατο(φοβηθηκα στην αρχη οτι θα το ''φορτωσεις''..)

,γλυκο,''μεσα'' στο τραγουδι.2-3 φρασεις τις εκλεψα(με την gibson unplugged) ;)

Η φωνη ειναι τραγικα χαμηλα.

Απ οσο ακουω παντως,την αδικησες.

Σπυρο εμενα η φωνη σου μ αρεσε.Δωστην σε παρακαλω ν ακουμε λαλα.

Ηταν ο,τι επρεπε αυτη την ωρα για μενα.. ;)
Έκλεψες φράσεις παιγμένες από στρατ με gibson;;;; Πάλι καλά που ήταν unplugged γιατί κανονικά σε τέτοιες περιπτώσεις εκρήγνυται ο ενισχυτής και η gibson μεταμορφώνεται σε  μαντολίνο. ;D

Έχεις δίκιο για τη φωνή όπως κι ο Γιώργος. Θα το ξανανεβάσω με κάποιες βελτιώσεις και τη φωνή πιο μπροστά. Οι κιθάρες γράφονται με δύο μικρόφωνα κέντρο και δεξιά του μεγάφωνου, ένα ribbon t-bone rm700 κι ένα δυναμικό sennheiser e906.

Ευχαριστώ για την ακρόαση και τα σχόλια Σταύρο.

Φίλε JJ μου έφτιαξες το πρωινό μου!

Τρίτη ακρόαση και συνεχίζω..
Χαίρομαι αγαπητέ παπέα. Στόχος επετεύχθη.

Jazzjoker είπε:
Έκλεψες φράσεις παιγμένες από στρατ με gibson;;;; Πάλι καλά που ήταν unplugged γιατί κανονικά σε τέτοιες περιπτώσεις εκρήγνυται ο ενισχυτής και η gibson μεταμορφώνεται σε  μαντολίνο. ;D
;D

Aυτην εχω στο σπιτι για unplugged..  :P ;D,τη στρατ την εχω στο στουντιο.

Καλημερες,το ξανακουω τωρα με καφε.. ;)

Οι κιθάρες γράφονται με δύο μικρόφωνα κέντρο και δεξιά του μεγάφωνου, ένα ribbon t-bone rm700 κι ένα δυναμικό sennheiser e906.
Εδιτ

Σπυρο,τι λεει το tbone?Εγω παντως ωραιο ηχο ακουω.

Σκεφτομουν καποτε να παρω ενα για τη δοκιμη.

Δεν ειμαστε για ακριβα ribbon τωρα.. ;)

Μπράβο Σπύρο, πολυ ωραίο κομμάτι, ωραίος ήχος η κιθάρα και συμφωνώ και εγώ η φωνή πιο μπροστά, αφού την έχεις την ρημάδα  ;D

Σπυρο,τι λεει το tbone?Εγω παντως ωραιο ηχο ακουω.Σκεφτομουν καποτε να παρω ενα για τη δοκιμη.

Δεν ειμαστε για ακριβα ribbon τωρα..
Πιο πολύ το sennheiser ακούς (είναι πιο δυνατά στη μίξη) αλλά το t-bone συμπληρώνει πάρα πολύ ωραία. Δεν έχω δοκιμάσει άλλα ribbon για να συγκρίνω αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Μπράβο Σπύρο, πολυ ωραίο κομμάτι, ωραίος ήχος η κιθάρα και συμφωνώ και εγώ η φωνή πιο μπροστά, αφού την έχεις την ρημάδα
Σε ευχαριστώ Πάνε. Φοβάμαι ότι αν τη βγάλω πιο μπροστά τη φωνή δε θα λέτε πια ότι την έχω  ;D

Jazzjoker είπε:
Σε ευχαριστώ Πάνε. Φοβάμαι ότι αν τη βγάλω πιο μπροστά τη φωνή δε θα λέτε πια ότι την έχω  ;D
Φαινεται οτι το φοβασαι λιγο και γι αυτο την εχεις χαμηλα αλλα μη μασας.

Μεταξυ μας ειμαστε.Κανε το τωρα που δεν ακουει ο τζεντλμαν ;D ;D γιατι μετα............

Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο έχεις ανεβάσει εδώ. Αλλα δυστυχώς βιάζομαι να φύγω. ΘΑ επανέλθω για τα υπόλοιπα που σου έχω πει και θα σου ξαναπώ.

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back