Nordic Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Αιντε να μαθαινουμε σιγα σιγα τι σημαινει groove.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Είναι τα καινούρια τύμπανα αέρος-λαδιού! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Για να γελασουμε καλο ειναι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Μου αρέσει αλλά το θέλω με μια μόντα... Αν ο ντράμερ δεν γκρουβάρει, να τον εκτοξεύει ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Αναρρωτιέμαι πόση ώρα μπορεί να παίξει χωρίς να ξεράσει, και πώς θα παίζει όταν τρελικά κάτσει σε επιγεια ντραμζζζζ...ζζζζζ....ζζζζζ ??? ??? ??? ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
December Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Η πενία τέχνας κατεργάζεται. Έτσι, άλλος πουλάει αέρα κοπανιστό κι άλλος ξόρκια... και αλλος προσπαθει να τραβηξει κοσμο με ενα bouncing drummer στο γκρουπακι του. Θεμιτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Κατωχυρώνεται αν αντέξει μισή ωρίτσα σφυροκόπημα από τον Poogie Bell. :D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Κατωχυρώνεται αν αντέξει μισή ωρίτσα σφυροκόπημα από τον Poogie Bell. :D Ωχ... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Μου αρέσει αλλά το θέλω με μια μόντα... Αν ο ντράμερ δεν γκρουβάρει, να τον εκτοξεύει ;D ;D ;D E αμα ο ντραμερ δεν γκρουβαρει, τοτε θα κουναει..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Η αληθεια ειναι οτι γελασα. ;D Οταν βλεπω τετοια βιντεο σκεφτομαι... Αραγε το youtube προβαλλει το καραγκιοζιλικι ανα τον πλανητη ή ο πλανητης καραγκιοζεψε λογω youtube? Kαι φυσικα απανταω στον εαυτο μου.. :-X 8) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση