Προς το περιεχόμενο

Διευκρινίσεις για το Komplete της Native Instruments

scorpion72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχεις να μου προτείνεις κάτι καλό που να δέχεται και vst?

Κοίτα, υποθέτω ότι συχάθηκες το Cubase λόγω Interface. Θα σου έλεγα λοιπόν να ρίξεις μια ματιά στο Presonus Studio One. Φοβερά εύχρηστο με πολλές  δυνατότητες.

Βέβαια  ο όρος "επαγγελματικό" είναι λίγο βαρύς, καθώς παίζουν μεγάλο ρόλο και οι συμβατότητες. Αν δε σκοπεύεις να πηγαινοφέρνεις αρχεία σε άλλα studios, και δε σε νοιάζει το prestige του τύπου pro tools, πιστεύω θα σε καλύψει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με κατάλαβες, λόγω interface.Εννοώ <<επαγγελματικό>> πρόγραμμα σαν το pro tools όχι σαν το fruit loops :o!!Ξέρω οτι το προαναφερθέν έχει εξελιχθεί πολύ.Άλλα σαν μουσικοί που είμαστε(μπορώ να πώ και κολλημένοι) όταν κάτι δεν μας αρεσει εξαρχης, μετά δεν αλλάζει με τίποτα στα μάτια μας ;D.

Το Presonus Studio One θα το δοκιμάσω, και για να μου το προτείνεις λογικά θα έχει vst και άλλα καλούδια.

ευχαριστώ για τη βοήθεια, και άν βρείς τίποτα το αξιοσημείωτο εδώ είμαστε... ;)

• 3 μήνες αργότερα...

Έχει κανείς τό  Komplete 7 Elements;Άραγε έχει τά καλύτερα ή τά χειρότερα από όλη τήν συλογή;Πάντως είναι πολύ φτηνό 49 ευρώ.

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Είμαι κάτοχός του από τον Σεπτέμβρη!

Το χειρότερα ή καλύτερα είναι σχετικό...Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει και τι όχι θα έλεγα!Επίσης έχει να κάνει και με το τι χρειάζεσαι!

Με το Elements(έχει βγει και το 8 πλέον) έχεις 12 GB ήχων από την ολοκληρωμένη συλλογή KOMPLETE!

Βασικά αν τσεκάρεις στο νετ θα βρεις ακριβώς τι περιέχει και το αν σου κάνει(μην αρχίζω να γράφω ένα ένα τα περιεχόμενά του)!

Εγώ ξεκίνησα να παίζω με το demo του Guitar Rig και σκεφτομουν να το αγοράσω κανονικά αλλά για οικονομικούς λόγους είπα να πάρω το Εlements και βλέπουμε...Πλέον είμαι full ικανοποιημένος τουλάχιστον γι αυτά που κάνω(ερασιτέχνης είμαι) και έχω υλικό για ψάξιμο για πάρα πολύ καιρό(και δύσκολα θα χρειαστώ σύντομα κάτι επιπλέον σε συνδυασμό πάντα και με το Sonar που χρησιμοποιώ)!Άσε που παίζουν και ήχοι για να πειραματιστείς και με άλλα πραγματάκια!

Κάτι άκουσα από youtube πολύ ενδιαφέρων γιά τά λεφτά του.Αναβαθμίζεται σέ 8 ;Άν καί γλιτώνεις λίγα. Πόιός τό πουλάει ελλάδα;Στόν Νάκα από ότι είδα είναι εξαντλημένο.

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Οι αναβαθμίσεις ναι γίνονται κανονικά!

Με μία ματιά που έριξα όντως δεν παίζει και πολύ πλέον ειδικά στα ελληνικά καταστήματα!

Υπάρχει στο site του Unison Audiostore απ ότι είδα, οπότε ρίξε αν θες μια ματιά και κάνε ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις, και φυσικά στο thomann!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου