Προς το περιεχόμενο

Προβληματική παράδοση από Musicstore.de

skalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κι ενω δέχονται οτι το "ξέχασαν" δεν ζητάν ούτε ένα συγνώμη; Αυτό το περιμένεις απο μια Ελληνική εταιρία (για τις οποίες ξέρουμε οτι δεν υπάρχει customer support) αλλά απο μια τόσο μεγάλη εταιρία αυτού του μεγέθους...;
Δεν υπάρχει λόγος να τα ισοπεδώνουμε όλα.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα ο αδερφός μου είχε παραγγείλει από το Musicstore ένα σετ Sabian με τρία πιάτα και ένα DVD και του ήρθε το σετ με τα τέσσερα πιάτα που είναι ακριβότερο  ;D Τι να πεις. ;D ;D

Πάντως και εγώ τους είχα στείλει email μια φορά και απάντηση δεν πήρα, αλλά και στο dv 247 είχα μία παραγγελία και είχαν αργήσει να μου την στείλουν, και όταν πήρα τηλέφωνο είπαν ότι περίμεναν να έρθει ένα αντικείμενο που τελικά δεν είχαν στις αποθήκες. Αν δεν είχα πάρει τηλέφωνο θα είχαν αργήσει ένα μήνα... Αλλά με το που συννενοήθηκα μαζί τους μετά από 2-3 μέρες τα έστειλαν.

In a world of magnets and miracles

Απ' ότι καταλαβαίνω το πακέτο σου δικαιούται free shipping λόγω τιμής. Αν όμως σπάσουν την παραγγελία για να σου στείλουν πρώτα τα βαριά πράγματα χαμηλού κόστους, τα μεταφορικά διπλασιάζονται και είναι ασύμφορη η συναλλαγή. Αυτό θα έπρεπε να έχει συζητηθεί από τους υπαλλήλους και να σε κατατόπιζαν. Δεν συνέβη αυτό;

Δε ξερω ποια είναι η τακτική στο musikstore πάντως στο Thomann όταν παρήγγειλα τα τυμπανα και δεν είχαν όλα τα κομματια μου ήρθε η παραγγελία σπαστα χωρίς ΚΑΜΙΑ extra χρέωση μεταφορικών.

Επίσης μια μέρα που θα εφευγε ενα μερος της παραγγελίας πήρα τηλ. να ρωτήσω αν προλαβαίνω να βάλω και μια βαση hi-hat μεσα στην παραγγελία. Η κοπελα που μίλησα μου είπε ότι έχει φύγει η παραγγελία αλλά μου κανόνισε free shipping για τη βαση.

H κάθε εταιρία προσφέρει την εξυπηρετηση που "την παίρνει" να προσφέρει.

Γενικά από thomann είμαι υπερευχαριστημένος.

Κάτι φιλαρακια είχαν μια κονσολα Firewire η οποία τους είχε χαλασει 3 φορές, η επιστροφη όλες τις φορες γινόταν με εξοδα του thomann, όταν χαλασε την 3η φορα τους επιστρεψαν το ποσο της ιδιας κονσόλας αλλά της καινούργιας εκδοσης. Αυτοί την αγορασαν γυρω στα 650 ευρω και ο thomann τους επεστρεψε 730.

Στο καπάκι το χρησιμοποιησαν ως πιστωτικό το ποσο και πήραν μια καλυτερη κονσολα με τη χρηματικη διαφορα.

Όταν ειχα πάρει τα ηλεκτρονικα τυμπανα του thomann με το που έληγε το 30day money back τους εστειλα mail και τους είπα ότι τα κομματια που μου στειλατε εχουν ασυμβατότητες μεταξυ τους (είχα ρωτήσει και μουχαν πει οτι ειναι ΟΚ) και ότι δεν είναι δυνατο να τα επιστρεψω και να χρεωθω 500 ευρω μεταφορικα.

Την επόμενη μερα μου χτύπησε η UPS το κουδουνι και τα πήρανε με δικα τους εξοδα.

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Εχω ακουσει διαφορα για το music store...και η αλήθεια ειναι πως ειναι κ λιγο πιο ακριβός αποτι τα 2 αλλα μεγαλα online stores...(dv, thomann)...που μια φορα πηρα κιθαρα απο dv και προτα μου ηρθε η soft θηκη...και μετα απο 2-3 μερες η κιθαρα...χωρις καμια χρεωση...

και στον θωμα οταν πηρα 3 special 6 μαζι με 2 κιθαρες...κτλ...ηρθαν σε διαφορετικές μερες... χωρίς καμια εξτρα χρέωση...

www.alexisgearstuff.com

www.youtube.com/alexisgearstuff

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου