Guru ez Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Η ιδέα να σκαρώσω αυτό το βιντεάκι μου ήρθε εξαιτίας κάποιων σκέψεων που μου γεννήθηκαν και εντέλει τις κατέγραψα με τελεσιγραφικό τρόπο. Φαντάζουν ίσως απλοικές, όμως ενέχουν σοβαρό ποσοστό αλήθειας για το πως εγώ βλέπω τα μπλουζ... Έντυσα τις εικόνες και τις λέξεις μ'ένα τραγούδι μου για το οποίο είμαι πολύ περήφανος -και νομίζω ταιριάζει. Λέγεται Buy a Dog. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Έντυσα τις εικόνες και τις λέξεις μ'ένα τραγούδι μου για το οποίο είμαι πολύ περήφανος -και νομίζω ταιριάζει. Λέγεται Buy a Dog. Απ'τα αγαπημένα μου ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Super! 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Και μαμώ... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Απο τα αγαπημένα μου επίσεις.Είμαι σίγουρος ότι αν δεν το διασκέυαζαν οι S.B.T σίγουρα θα το έκαναν άλλοι. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 BLUES IS... Thats what blues is ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 μ'ένα τραγούδι μου για το οποίο είμαι πολύ περήφανος και εμείς είμαστε περήφανοι! thanks again !!! rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Μου αρέσει πολύ το τραγούδι, Ηλία. Και οι φράσεις που επέλεξες για να ντύσεις τις εικόνες, μου μιλάνε. Είναι μεγάλο το κόστος που να με πάρει :'( Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 OP Guru Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Σας ευχαριστώ άπαντες για την προσοχή και την καλή προαίρεση. Είναι μεγάλο το κόστος που να με πάρει :'( Σχεδόν σε κάθε τι που ποστάρεις, νοιώθω να υποβόσκει αυτή η συνειδητοποίηση. I'm with you. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Πάντα ήμουν sucker για την ιδιαίτερη (αλλά και λειτουργική) ατμόσφαιρα (με όποιο τρόπο νομίζει ο δημιουργός ότι μπορεί να την προσδώσει) που βγάζουν κάποια blues τραγούδια. Εκεί είναι για μένα όλα τα λεφτά. Αλλιώς άντε πάλι και μία από τα ίδια. Και σε αυτό το τραγούδι Ηλία, την έχεις. Thanks. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση