freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Φιλε neokosmi σε ευχαριστω παρα πολυ για το τιμητικο σου σχολιο! Να σαι καλα! H πλακα ειναι οτι ενω ποτε δεν ακουγα τα ποζερ των 80s,ισως πολυ επιδερμικα,μιας και ειμαι λατρης του κλασσικου ροκ των 70s,εχω υιοθετησει την ιδιοτητα του ποζεροδημιουργου... ;D Για να το λεει ο κοσμος...ετσι θα ναι.. 8) Παντως αν ποζερ σημαινει ροζ κραμερ,μαλλι περμαναντ κομμωτηριο,δερματινα παντελονια και βαμμενο ματι,ειναι πολυ μακρια απο μενα... ;) Απ την αλλη,παρα το γελοιον λουκ..ηταν παιχταραδες οι ατιμοι οι..ποζεραδες... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Ό,τι καλύτερο έχω ακούσει από σένα Σταύρε. Φοβερές μελωδίες κουπλέ και ρεφρέν, με τις επιρροές σου παρούσες (ειδικά το ρεφρέν μου θύμισε μεταξύ άλλων purple των 70's. Tρομερό ενορχηστρωτικά το hammond) αλλά με το δικό σου ύφος ακόμη πιο παρόν. Του αξίζει οπωσδήποτε να μπει στα μελλοντικά σου σχέδια κυκλοφοριών. Να πω επίσης ότι η ένταση του σόλο στη μίξη είναι επιτέλους του γούστου μου. (δεν καταλαβαίνω γιατί στα πιο πρόσφατά σου είναι πάντα οριακά χαμηλά). Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 (ειδικά το ρεφρέν μου θύμισε μεταξύ άλλων purple των 70's. Ποσο χαιρομαι! :D Εχω παθει κριση ταυτοτητας με τη σταμπα του ποζερα.. ;D (δεν καταλαβαίνω γιατί στα πιο πρόσφατά σου είναι πάντα οριακά χαμηλά). Γιατι φοβομουν το οριακα δυνατα.. ;D Σπυρο σε ευχαριστω πολυ αδερφε! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Παράτα τα...δεν τό 'χεις μπίτ! 8) http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Παράτα τα...δεν τό 'χεις μπίτ! 8) 16 τα ειχα σιγουρα.. :P Σ ευχαριστω για το σχολιο Διστορσιε! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Πολύ ωραίο riff, και γκαμώ τις κομματάρες. Έχει τίγκα hair metal αλλά είναι πιο επιθετικό (that's good!) H φωνή ακούγεται σούπερ (Κάτι πολύ καλό πρέπει να συνέβη τότε?? ;)) και ,επέτρεψέ μου, περισσότερο "αληθινή" ,με την καλλιτεχνική έννοια του όρου, από ότι έχω ακούσει από σένα. Το shredding δεν μου αρέσει γενικά, αλλά αν ήμουν κάτω από το stage όταν έπαιζες αυτό το σόλο θα σρέντιαζα και γω σαν ακροατής ;D. Βάζε πράμα Σταύρο να ακούμε και να ξεχνάμε την μιζέρια. http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 ,επέτρεψέ μου, περισσότερο "αληθινή" ,με την καλλιτεχνική έννοια του όρου, από ότι έχω ακούσει από σένα. Οχι απλα σου επιτρεπω,επαυξανω. ;) Σε ορισμενα απ τα καινουρια εχασα την ισορροπια μεταξυ ερμηνειας και στομφωδους επιτηδευσης και το ξερω.Απλα τα αφησα γιατι ηθελα ''επιθεση''. (Κάτι πολύ καλό πρέπει να συνέβη τότε?? ;)) Ναι. Βάζε πράμα Σταύρο να ακούμε και να ξεχνάμε την μιζέρια. Πως μας εχουν κανει ετσι αδερφε? Ας ελπισουμε ολη αυτη η μιζερια να οδηγησει σε μια αναγεννηση. Μια καινουρια αρχη με αλλα μυαλα,νοοτροπιες,διαθεση,αλλο ροκ. ;) Κι ας μας μεινουν τα βασικα.Μια στρατοκαστερ,ενας ενισχυτης και ρευμα... ;D Σ ευχαριστω πολυ για το σχολιο Χαρη! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Μια στρατοκαστερ,ενας ενισχυτης και ρευμα... ;D Ετοιμάσου για πολύ unplugged ! Το ρεύμα θα είναι πολυτέλεια σε λίγο ;D ;D it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Ετοιμάσου για πολύ unplugged ! Το ρεύμα θα είναι πολυτέλεια σε λίγο ;D ;D Μην το γελας καθολου.Ρευμα 1-2:30 το μεσημερι μονο για να βρασει η φασολαδα. :-X Φασολαδα και κουλτουρα... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vthomas Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Σταύρο, το κομμάτι ξεχειλίζει από West Coast, όσο κι αν δεν το προόριζες για εκεί.. ;D ;D Από τα πιο "ζόρικα" που έχουν ποσταριστεί τελευταία.. Και το παίξιμο της κιθάρας ακριβώς όπως "προστάζει" το ύφος του κομματιού, με ξεσπάσματα και τονισμούς και δυναμικές. Όποιος θέλει πιο light, να ακούσει Χατζηγιάννη (no offense)... Ως φαν του hard rock των 80's-90's δεν μπορώ να μην μου αρέσει το κομμάτι... Άξιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση