freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Σταύρο, το κομμάτι ξεχειλίζει από West Coast, όσο κι αν δεν το προόριζες για εκεί.. ;D ;D Από τα πιο "ζόρικα" που έχουν ποσταριστεί τελευταία.. Και το παίξιμο της κιθάρας ακριβώς όπως "προστάζει" το ύφος του κομματιού, με ξεσπάσματα και τονισμούς και δυναμικές. Σ ευχαριστω παρα πολυ για το σχολιο και τα καλα σου λογια! Αν και οντως δεν το προοριζα για πουθενα και δε μπορω ευκολα να κατηγοριοποιησω τα τραγουδια μου,αν ηταν να δωσω μια γενικη περιγραφη,θα συμφωνούσα απολυτα μαζι σου:West coast. ;) Χαιρομαι πολυ που σου αρεσε! Να σαι καλα! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
pericles Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Σταύρο ήρθε η ώρα να τ'ακούσεις Δημόσια.Ρε φίλε πότε θα βάλεις μυαλό;κοντεύεις τα 40 και έχεις ένα ΠΑΚΤΩΛΟ κομματιών που μπορεί Άνετα να πουλήσουν ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .Τι καθεσαι δηλαδη;Περιμενεις να παρεις συνταξη σαν Δασκαλος ;Κριμα το ταλεντο σου !!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ,ελπίζω κάποια στιγμή να αλλάξεις γνώμη πριν πας 50 ;;;;;;;;;;;;;;; Για το κομματι τι να πουμε τωρα ΑΠΛΑ κομματαρα .Μπραβο και παλι αλλα και παλι ΚΡΙΜΑ .
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Για το κομματι τι να πουμε τωρα ΑΠΛΑ κομματαρα .Μπραβο και παλι αλλα και παλι ΚΡΙΜΑ . Καλε μου φιλε Περικλη,τα εχουμε συζητησει... ;) Θελω να σ ευχαριστησω κι εγω δημοσια για την απεραντη εκτιμηση που χεις δειξει στη μουσικη μου,οχι μονο σχολιαζοντας αλλα και σε μνμ που εχουμε ανταλλαξει. Καποια στιγμη οταν κατεβω Αθηνα με το καλο,θα βρεθουμε και θα τα συζητησουμε με καφε και ηρεμια. Να σαι παντα καλα! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
thanodwarf Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Μπραβο ρε φιλε, υπεροχο κομματι. το εχω ακουσει καμμια 20 φορες και δεν ξεκολλαω. αν διαβασα καλα μεγαλωσες με skynyrd. τελικα οι skynyrd ειναι σαν το νουνου μεγαλωνουν γερα παιδια. υ.γ το ρεφραιν τα σπαει και εχεις και φωναρα
pericles Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Αντε βρε κατεβα (ο Κωστας ο Βουτσας θα ελεγε << αντε μπρε κατεβα >> ) Να το δω και να μην το πιστεψω !!Οχι μονο καφε " υπαρχει και στουντιο για φιλους ''.Αρκει << να ειμαστε ακομα ζωντανοι σαν ροκ συγκροτημα >> που λεει και το τραγουδι .
pericles Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Μπραβο ρε φιλε, υπεροχο κομματι. το εχω ακουσει καμμια 20 φορες και δεν ξεκολλαω. αν διαβασα καλα μεγαλωσες με skynyrd. τελικα οι skynyrd ειναι σαν το νουνου μεγαλωνουν γερα παιδια. υ.γ το ρεφραιν τα σπαει και εχεις και φωναρα Αν θελεις (μιας και εισαι νεος ) ψαξε και σε παλιοτερα θεματα που εχουν μπει στο Clips να ακουσεις και αλλη δουλεια του Σταυρου ....θα παθεις πλακα ...καλοσωρισες στο Club.
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 αν διαβασα καλα μεγαλωσες με skynyrd. τελικα οι skynyrd ειναι σαν το νουνου μεγαλωνουν Σ ευχαριστω απο καρδιας thanodwarf! Nαι,καλα διαβασες!Περασα αρκετα χρονια ''ξεκοκκαλιζοντας'' τους... Οι Skynyrd ειναι κατα τη γνωμη μου(στα πρωτα αλμπουμ κυριως)μια διδαχη που περναει στο υποσυνειδητο.Μεγαλη κουβεντα.. ;) Να σαι καλα! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
oselifer Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Πολύ καλό το κομμάτι. Κρίμα που δεν έχεις διάθεση να προχωρήσεις το θέμα. Το φαντάζομαι live απο μια μπάντα ροκάδων των 80's και φτιάχνομαι,με τα κατάλληλα άτομα και λίγη τύχη μπορούσατε να βγάλετε πολλά λεφτά.
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Αντε βρε κατεβα (ο Κωστας ο Βουτσας θα ελεγε << αντε μπρε κατεβα >> ) Να το δω και να μην το πιστεψω !!Οχι μονο καφε " υπαρχει και στουντιο για φιλους ''.Αρκει << να ειμαστε ακομα ζωντανοι σαν ροκ συγκροτημα >> που λεει και το τραγουδι . Θα κατεβω.Και θα μαστε ζωντανοι.Ευχομαι να μην ειμαστε με καταθλιψη ετσι οπως μας καταντησανε οι εθνοσωτηρες.. Πολύ καλό το κομμάτι. Κρίμα που δεν έχεις διάθεση να προχωρήσεις το θέμα. Το φαντάζομαι live απο μια μπάντα ροκάδων των 80's και φτιάχνομαι,με τα κατάλληλα άτομα και λίγη τύχη μπορούσατε να βγάλετε πολλά λεφτά. Σ ευχαριστω πολυ για το σχολιο oselifer! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2011 Τι θα κάνουμε με την περίπτωση σου; Τώρα έβαλα το κομμάτι να το ακούσει η καλή μου και η πρώτη ατάκα ήταν, «καλά, αυτό θα έπρεπε να το βγάλει στο εξωτερικό, πολύ ωραίο κομμάτι». Ξάδερφε, άρχισε να το βλέπεις και λίγο αλλιώς το θέμα ;) all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση