fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Εμείς πρέπει να γνωριζόμαστε... Εννοείται. Κάποτε μέναμε και δίπλα (Π.Φάληρο - Αγ. Βαρβάρα). :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΟΖΕΡΑΣ εν ετει 2011! Ευχαριστω θερμα Τερρυ! Ξάδερφε δεν είναι τυχαίο ότι τον καιρό εκείνο με αποκαλούσαν... «Τέρρυ το ποζέρι» ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Πες μου μερα και κατεβαινω ;-) Αι λ κολ γιου σουν! Αντε να πιασω καμια κιθαρα γιατι εχει πανω απο 2 μηνες... :o Ξάδερφε δεν είναι τυχαίο ότι τον καιρό εκείνο με αποκαλούσαν... «Τέρρυ το ποζέρι» ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ειμαι ταιρι με τον Τερρυ κει στου ποζερ το καρτερι... Εγω παλι δεν ακουγα πολυ ποζερ,ταγμενος στους Σκιναρντ ημανα αλλα.. μου βγηκε αλλιως... :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Ξάδερφε δεν είναι τυχαίο ότι τον καιρό εκείνο με αποκαλούσαν... «Τέρρυ το ποζέρι» ;D ;D ;D Είδες όμως πως αλλάζουν οι καιροί και τα παρατσούκλια; ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Ειμαι ταιρι με τον Τερρυ κει στου ποζερ το καρτερι... Εγω παλι δεν ακουγα πολυ ποζερ,ταγμενος στους Σκιναρντ ημανα αλλα.. μου βγηκε αλλιως... :D Μωρέ μια χαρά θα ταιριάξετε εσείς. Άκουσε φίλε να μαθαίνεις. Έπαιζε ο Τέρρυ ανεμίζοντας την κόμη, κάναν ουρά οι γυναίκες γύρω από τον κόμη. Αφού μου συνέβη ένα βράδι (πάντα για Bobby's μιλάω) το εξής. Εκεί που ακούγαμε την μπάντα και σχολιάζαμε (με φίλους ήμανε), με πλησιάζει αιθέρια ύπαρξη (είχε αρκετές εκεί, Γλυφάδα γαρ) και με ρωτάει: Αυτόν εκεί τον ξανθό που παίζει τον ξέρεις? Ναι, της λέω. Η απάντηση της? Θέλεις να βγούμε? ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Η απάντηση της? Θέλεις να βγούμε? ;D ;D ;D Και ετσι,εγινες ερωαναλυτης... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Και ετσι,εγινες ερωαναλυτης... ;D Αφού δεν μπορούσα να γίνω μπασίστας...... κάτι έπρεπε να κάνω κι εγώ. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Μωρέ μια χαρά θα ταιριάξετε εσείς. Άκουσε φίλε να μαθαίνεις. Έπαιζε ο Τέρρυ ανεμίζοντας την κόμη, κάναν ουρά οι γυναίκες γύρω από τον κόμη. Αφού μου συνέβη ένα βράδι (πάντα για Bobby's μιλάω) το εξής. Εκεί που ακούγαμε την μπάντα και σχολιάζαμε (με φίλους ήμανε), με πλησιάζει αιθέρια ύπαρξη (είχε αρκετές εκεί, Γλυφάδα γαρ) και με ρωτάει: Αυτόν εκεί τον ξανθό που παίζει τον ξέρεις? Ναι, της λέω. Η απάντηση της? Θέλεις να βγούμε? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αχχχ... και όπως έχω ξαναπεί, πάνε αυτά ;) Πάει το μαλλί το μέχρι εκεί κάτω... πάνε και τα Bobby's... Τουλάχιστον παρέμεινε η... ποζεριά ;D Ευτυχώς που υπάρχει και ο ξάδερφος και μας την υπενθυμίζει ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Τουλάχιστον παρέμεινε η... ποζεριά ;D Κρατα γερα λεμε,δεχομεθα υποχθονια επιθεση απο το κουλτουροκ... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 το κομματι μαμαει! groove riffs μελωδιες! μονο που δεν χορεψα! και το σολο μια χαρα ειναι! γερασατε ρε και το παιζεται κουλτουρα τωρα! :P χαχαχαχαχαχα A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση