freerock1974 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Ενα παλιο τραγουδι,το εγραψα το 2003 και οντας mobile σε καποια μερη της Ελλαδας,εγραφα τα τυμπανα και το μπασο μ ενα pocket sequencer της Yamaha εκεινη τη περιοδο γι αυτο και τα τυμπανα στο συγκεκριμενο ειναι ΑΘΛΙΑ... Παραμασχαλα εναν προενισχυτη,ενα πολυκαναλο,κιθαρα,ενισχυτη,πικροφωνο.. Ε ρε ορεξη που την εχει ο ανθρωπος αν θελει κατι πολυ... Δεν τιθεται θεμα αξιολογησης της παραγωγης,το ανεβαζω απλα για το χαβαλε και το συγκαταλεγω στην κατηγορια κωμικοτραγικο χαρντ ροκ :D μιας και οι στιχοι λενε μπουρδες για την καταπιεση που ασκουν ενιοτε αι ερωτευμεναι γυναικαι... :P Η κυρια στην αρχη υποτιθεται οτι ειναι η πεθερα... ;D Αφιερωμενο σε ολους τους καταπιεσμενους... :-* Καλη διασκεδαση.. :-\ ;D TAKE_IT_AS_IT_IS.mp3 GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Απευθύνομαι στους λοιπούς συμφορουμίτες. Για πέστε μου, έχετε ακούσει καλύτερο ρεφραίν τώρα τελευταία? Εγώ όχι. Σταύρο έσκισες, καταπληκτικό δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Υ.Γ. Μάλλον έχω, αν και εξαιρετικό το σόλο έπρεπε να σταματάει στα 2/4. :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ! ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑΥΡΟ! (Το σολο μετά από ένα σημείο το παράκανες πάντως...) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Το πιο Thunderατο κομματι σου(ειδικα η φωνη και το ρεφραιν του-Ι love it!). Και οι πενιες πολυ δυνατες(λιγο αγχωτικες ισως?)! Τωρα που το σκεφτομαι πολλα κουπλε σου εχουν ενα νοτιο φλειβορ (αλα Molly hatchet η Blackfoot)πραγμα που μ αρεσει πολυ. Κοπελια ;D ;Dπολυ ωραιο και αντρικο το κομματι σου. Εχεις σκεφτει να ξαναδουλεψεις παλιοτερα κομματια(ξερω θα μου πεις δε σημαινουν τα ιδια πραγματα τωρα οπως τοτε αρα γιατι να το κανω)? Απευθύνομαι στους λοιπούς συμφορουμίτες. Για πέστε μου, έχετε ακούσει καλύτερο ρεφραίν τώρα τελευταία? Exω!Νothin' to believe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Από το 2004 στο 2003 και πόσο πιο πίσω ακόμα? Όσο πάει (η απάντηση). Μου αρέσει αυτό που κάνεις, θυμίζει ενδοσκόπηση σε κάποιον εαυτό από τον οποίο ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΣΥΡΕΙΣ. Το κομμάτι στο κουπλέ μου "φέρνει" funk και καραγουστάρω, το refrain είναι funk & soul (κι ας χαρντροκίζει), το σόλο.... :-X τα 'χασα. Εντάξει περιττό να πω ότι είναι καταπληκτικό. Τωρα που το σκεφτομαι πολλα κουπλε σου εχουν ενα νοτιο φλειβορ (αλα Molly hatchet η Blackfoot)πραγμα που μ αρεσει πολυ. Black Stone Cherry maybe?? :) τυμπανα στο συγκεκριμενο ειναι ΑΘΛΙΑ... Δεν τιθεται θεμα αξιολογησης της παραγωγης, So what? Ποτέ δεν κόλλησα εκεί! Πάντως, δεν έχω παράπονο. Στο είχα γράψει, το κάνεις, αλλά θα στο ξαναγράψω. ΧΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Νεστορα,Νικολα,Γιωργο, σας υπερευχαριστω για τα ευμενεστατα σχολια! Ειλικρινα χαιρομαι πολυ που σας αρεσε! Ειναι ωραιο να ακους οτι καποια απ τα παλια τραγουδια σου τυγχανουν εκτιμησης! Οσο για το σολο..Και γω που τ ακουσα πριν το ανεβασω,κουραστηκα.. ;D Αμα προσπαθεις να το παιξεις σρεντας,βαζεις πολλα μετρα... Ανωριμοτης νεανικη.. :D Εχεις σκεφτει να ξαναδουλεψεις παλιοτερα κομματια(ξερω θα μου πεις δε σημαινουν τα ιδια πραγματα τωρα οπως τοτε αρα γιατι να το κανω)? Το χω σκεφτει αλλα με πλακωνει το ματαιον του πραγματος... ;) Μου αρέσει αυτό που κάνεις, θυμίζει ενδοσκόπηση σε κάποιον εαυτό από τον οποίο ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΣΥΡΕΙΣ. Με φοβιζεις ντοκτορ Σαντε.. :D Λες?Ισως.Μαλλον... :P Παντως περισσοτερο εχει να κανει με την παρουσα μουσικη αδρανεια. Σε ευχαριστω πολυ και για τα ταμπουρλα που μου στειλες.Αμα δεν καταφερω να τα στησω θα σε φερω να βιδωσεις τα τομ... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Γεια σου Σταύρο με τις κομματάρες σου 8) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ΤΕΖΑ είναι!!! Super, ίσως απο τα καλύτερα εδω! Εύγε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Γεια σου Σταύρο με τις κομματάρες σου 8) Thanks Πανο! ;) :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ΤΕΖΑ είναι!!! Τι ΤΕΖΑ? Διωχνει τις κατσαριδες? ;D Να κανω κατοχυρωση πατεντας αμα ειναι γιατι λεφτα απ αυτη τη μουσικη δε βγαινουν... 8) Σ ευχαριστω παρα πολυ Chris! Χαιρομαι πολυ που σου αρεσε! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Τα σέβη μου για άλλη μια φορά.....Φαίνεται σου έκανε καλό ο αέρας από τα συγκεκριμένα μέρη της Ελλάδας :) Καμμιά μεταθεσούλα προς Ρόδο μεριά παίζει? (Εκεί να δεις ΥΜΝΟΥΣ που θα γράφεις, αν σε επηρεάζει το μέρος...) ;D Μωρέ θα βάλω ''βύσμα'' να σε φέρουμε εδώ, τέλος ;D Και ροκάδες έχουμε, και ροκάδικα, και μουσικοί πρόθυμοι να ''χαρντροκάρουν''υπάρχουν..και θάλασσα.....χαμένος εσύ δεν θα πας. Θα ταιριάξεις πολύ πιστεύω. 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση