Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Chris Rea, the Bluesman... 8) Chris Rea - Making of "Stony Road" album Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Προσωπικα εχω αντιθετη αποψη , η εκτελεση μου φανηκε υποτονικη και ανευρη , αντιθετα απο την πρωτοτυπη που εχει πολυ μεγαλη υποβοσκουσα δυναμικη , ειναι υποβλητικη και φυσικα εχει απιστευτη ηχογραφηση (οπως ολοι οι δισκοι του C.R) υποτονικη? δε μπορω να μη διαφωνησω μαζι σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Μου αρέσουν πολύ και τα παλιά και τα μεταγενέστερα. μέρος του soundtrack της εφηβείας μου. Πού είναι ο Κώστας να ξαναπεί το αστείο με Dire Straits και Chris Rea; Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 SHAMROCK DIARYS 1985, JOJEPHINE ενα απο τα καλυτερα 100 ισως ερωτικα τραγουδια που εχω ακουσει, γεματο ρυθμικα κιθαριστικα μονο για αυτο το τραγουδι μενει στη δικη μου ιστορια..! ;) IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2011 Καλα στο παραπανω βιντεο ΕΥΚΟΛΑ την παρασταση κλεβει ο μπασιστας... Μιλαμε για ΜΟΡΦΗ... Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση