skantzos Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Για να δούμε... "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 είμαι δεξιόχειρας αλλά με βολεύει το wha wha με το αριστερό πόδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Δεξαααα! :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Και με τα 2 ανάλογα τη στάση σώματος που έχω τη στιγμή που θα χρειαστεί να πατήσω το wah... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Δεξι και σπανιως αριστερο. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 και με τα δυο, αλλα το νοιωθω καλυτερα με το αριστερο ποδι...αλλα η περιπτωση μου ειναι ιδιαζουσα προσεξτε, κιθαρα δεξια γραφη αριστερο ποδι-ποδοσφαιρο μονο δεξι πιρουνι αριστερο κανενας γιατρος..! IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 και με τα δυο, αλλα το νοιωθω καλυτερα με το αριστερο ποδι...αλλα η περιπτωση μου ειναι ιδιαζουσα προσεξτε, κιθαρα δεξια γραφη αριστερο ποδι-ποδοσφαιρο μονο δεξι πιρουνι αριστερο κανενας γιατρος..! Eπιτελους καποιος με το ιδιο "προβλημα" στην καλωδιωση ;D Μονο που το wah με βολευει στο δεξι περισσοτερο! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Κι εγω μονο με το αριστερο. Ειμαι δεξιοχειρας, ποδοσφαιρο ΜΟΝΟ με αριστερο αλλα σε μερικα πραγματα με βολευει το δεξι ποδι (οταν εκανα πολεμικες τεχνες ηταν το δεξι το καλο). Περιεργα πραματα ;D Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Για να δούμε... πω πω ρε skatze κατι polls που βαζεις ρε μανουλα μου :D :D ΜΟΝΟ δεξια - το αριστερο το ποδι το εχω για να στηριζομαι να μην πεσω think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Εχω δοκιμασει αριστερο γιατι ειναι πιο μουρατο αλλα δεν... μονο δεξι λοιπον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση