myster_maze Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Στο normal εκανα μια μιξη κεραμικου και mica και βγηκε πολυ ωραιο! Το είδα! Σε τι συνολική τιμή βγήκε? Γενικά είσαι του 250p ή παίζεις και εκεί? Προσωπικά "ρυθμίζω" τον συγκεκριμένο πυκνωτή ανάλογα με το(α) μεγάφωνο(α). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 αν θυμαμαι καλα ειχα κανει διαφορες (εξαντλητικες για τα αυτια μου) δοκιμες σε τιμες και διηλεκτρικα. Αυτος πρεπει να ειναι περιπου 250p γιατι εκει γυρω μου ακουγοταν καλυτερα. Ο συνδυασμος τους δε, νικησε κατα κρατος τις υπολοιπες ...υποψηφιοτητες. ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aldebaran1986 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις ;D Δε θελω να πειραματιστω γιατι αν αρχισω θα ειμαι με ενα κολλητηρι στο χερι ολη μερα. Ετσι κ αλλιως δε παιζω με πολλα πριμα. Εχω καταργησει και τα μεγαφωνα του και παιζω με μια bassman 100 καμπινα 4x12. βεβαια εχασε τη λαμπροτητα του, αλλα εχω περισσοτερο ογκο και πιο γλυκα βρωμικα. Σε καποια φαση ομως θα δοκιμασω τους sozo ::) Play loud 'till neighboors start cryin' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση