chrisvek Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Αν ειχε και μπακετες ισως να...... μπα οχι :P ωραιο σαιτ φιλε ;) χαχα...ναι όντως χωρίς μπαγκέτες δεν λεει!!!Thank you μαν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
con_bass Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 ... μου φαίνεται πιο δύσκολο από το να φτιάξω κανονικό όργανο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Βλεπω να πεφτει πολυ καψιμο ;D ;D https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 τι? δεν εχει μπασο?? φλωροι.... ::) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 τι? δεν εχει μπασο?? φλωροι.... ::) ;D Εεεεέλα μωρέ!!!Αφου έχει κιθάρα.Κάνε μια κιθαρα με 4χορδές :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2011 Hello! Πολύ ωραίο site συνδυάζει μοντελισμό με origami. Έφτιαξα την les paul. Μου φάνηκε λίγο δύσκολο μιας και θέλει αρκετή υπομονή και ακρίβεια στα κοψίματα και στις κολλήσεις. Δεν βγήκε τέλεια, έχω κάνει αρκετές τσαπατσουλιές ειδικά στο μπράτσο, κλειδιά δεν έβαλα (θα βάλω κάποτε) αλλά γενικά είχε πλάκα και μου θύμισε τα χρόνια του δημοτικού που κάναμε κατασκευές με χαρτόνια. Αν την δει κάποιος θα πω ότι την έφτιαξα τότε για αυτό φαίνεται ψιλοχάλια ;D ;D Μια φωτογραφία που είναι καρφί στον Marshall έτοιμη για το November Rain! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Hello! Πολύ ωραίο site συνδυάζει μοντελισμό με origami. Έφτιαξα την les paul. Μου φάνηκε λίγο δύσκολο μιας και θέλει αρκετή υπομονή και ακρίβεια στα κοψίματα και στις κολλήσεις. Δεν βγήκε τέλεια, έχω κάνει αρκετές τσαπατσουλιές ειδικά στο μπράτσο, κλειδιά δεν έβαλα (θα βάλω κάποτε) αλλά γενικά είχε πλάκα και μου θύμισε τα χρόνια του δημοτικού που κάναμε κατασκευές με χαρτόνια. Αν την δει κάποιος θα πω ότι την έφτιαξα τότε για αυτό φαίνεται ψιλοχάλια ;D ;D Μια φωτογραφία που είναι καρφί στον Marshall έτοιμη για το November Rain! χαχα...Πολύ καλή φίλε!Μπράβο...Εγώ ακόμα δίνω αναβολή στην αναβολή!!!Πόσες ώρες σου πήρε περίπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2011 χαχα...Πολύ καλή φίλε!Μπράβο...Εγώ ακόμα δίνω αναβολή στην αναβολή!!!Πόσες ώρες σου πήρε περίπου? Gracias! Ασχολήθηκα 5 απογεύματα από 3 έως 2 ώρες αλλά χαλαρά, χωρίς να κάνω δύο ανεξάρτητα μέρη ταυτόχρονα περιμένοντας το στέγνωμα, διαβάζοντας στο internet κ.λ.π. Πολλές μου φαίνονται αλλά τόσες ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2011 Gracias! Ασχολήθηκα 5 απογεύματα από 3 έως 2 ώρες αλλά χαλαρά, χωρίς να κάνω δύο ανεξάρτητα μέρη ταυτόχρονα περιμένοντας το στέγνωμα, διαβάζοντας στο internet κ.λ.π. Πολλές μου φαίνονται αλλά τόσες ήταν. Mπα....Μην αγχώνεσαι!Εμένα περιμένω οτι θα μου πάρει περισσότερες :P....Ανέβασε αν έχεις όρεξη καμία φωτό να δώ πως βγαίνει....:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Mπα....Μην αγχώνεσαι!Εμένα περιμένω οτι θα μου πάρει περισσότερες :P....Ανέβασε αν έχεις όρεξη καμία φωτό να δώ πως βγαίνει.... :) Ορίστε μερικές καλύτερες που φαίνονται τα λάθη στα τσακίσματα και στα κοψίματα και οι τσαπατσουλιές με την κόλλα. Αν είσαι της υπομονής θα έχεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης νομίζω η κολλά μοντελισμού θα είναι καλύτερη από κόλλα UHU που αφήνει ίνες και αργεί λίγο να στεγνώσει(την βρίσκεις παντού όμως :P). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση