warwickplayer Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 καλημερα. τι αντιπαραθεσεις φιλε μου,εγω τον Hammett ειδα και πηρα wha ;D Τι μου θυμισες τωρα...εγω οχι μονο πηρα επηρεασμενος απο τον συγκεκριμενο κυριουλη αλλα ξεκινησα και το μπασο λογο αυτου...μετα αν ξοκυλα και με φαγαν τα κυκλωματα αλλο θεμα I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 ωραίο θέμα :) Τα έχετε πει όλα (κι αυτά που δεν κσερο), αλλά my 2 cents : 1) Hendrix εκτός συναγωνισμού 2) Frusciante 3) Μπάμπης Παπαδόπουλος (ω ναι, ο άνθρωπος σκίζει γάτες ;D ) Tρύπες-Τσακισμένη χαρά https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Και για όσους είπαν τον SRV ας δούμε γιατί τον επέλεξαν Stevie Ray Vaughan - Say What! (Montreux '85) - YouTube και Stevie Ray Vaughan - Voodoo Chile (Slight Return) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 τι ειπες τωρα ρε blue,πως τον ξεχασα τον Μπαμπη? αυτες οι κιθαρες στην Αμνησια απο το Κρατα το σωου μαιμου... τι ειπες τωρα? και στα live στο Ακουω την αγαπη το εσκιζε το wah ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Να καταθεσω και εγω μια προτιμηση κατ εμε το ποιο εξυπνο καθαρο wah που εχω ακουσει και που δενει τοσο αισθητικα αλλα και με το γενικο υφος του τραγουδιου ειναι....απο τον STEPHEN STILLS στο SEASON OF THE WITCH απο το μνημιωδες SUPER SESSION. IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Η ωραιότερη χρήση του wah wah που έχω ακούσει είναι του Miles Davis. Η περίοδος κατά την οποία πειραματιζόταν με αυτούς τους ήχους είναι απ'τις πιο ενδιαφέρουσές του, κατά τη γνώμη μου. Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Η ωραιότερη χρήση του wah wah που έχω ακούσει είναι του Miles Davis. Η περίοδος κατά την οποία πειραματιζόταν με αυτούς τους ήχους είναι απ'τις πιο ενδιαφέρουσές του, κατά τη γνώμη μου. Ενταξει,ομως δεν τον λες wah wah player οπως ουτε και τον Gilmour..τους λες ομως πρωτοπορους...ο Miles το 69 με την χρηση του echo tου wah του delay αλλαξε την jazz...Respect στο video....αληθεια ευχαριστω που το ξεθαψες... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GeorgeRewindBand Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Frusciante απλα. Οπως ειπε και συμφορουμιτης το απολαμβανει αυτος, το απολαμβανω και εγω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 μιας και αναφέρθηκε η τρομπέτα, θυμίζω οτι το wah φτιαχτηκε για να μιμείται τον ήχο που κάνουν τα πνευστά στα κόλπα με τη σουρντίνα. Μάλιστα λέγεται οτι το wah προοριζόταν αρχικά για πνευστούς (με την ιδέα οτι υπήρχε απαίτηση για μεγαλύτερες εντάσεις, άρα θα αναγκάζονταν να αγοράσουν και ενισχυτή), αλλά κάποιος το έβαλε απο περιέργεια στην κιθάρα και... συνέβησαν αυτά που ξέρουμε Και για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει ντοκιμαντέρ για την ιστορία του wah : http://www.noiz.gr/index.php?topic=184840.0 edit : After first considering a tremolo-arm method of actuating the control, a volume pedal was quickly reworked with the wah-wah circuitry. Apparently Vox management saw lots of potential in this new gizmo, and it was subsequently introduced as the Clyde McCoy wah-wah pedal. Clyde was actually a trumpet player who had asked Vox for a device that could simulate the sound of a muted trumpet for use with a keyboard. http://www.analogman.com/kraft.htm https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Μαζί με όλα τα παραπάνω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση