Nestoras Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 αυτος...εκτος απο την απιστευτη ριφαρα,ακουστε πως παιζει συνεχως παιρνοντας διαφορετικα textures...ανατριχιαζω καθε φορα που τ'ακουω...! Mπράβο σου που αναφέρθηκες στον Leo Nocentelli, ο οποίος είναι από τις top κιθάρες στο funk και στη soul και όχι μόνο. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 ...ειχα δει και τον Hammett αλλα αυτος δεν μετραει χωρίς να θέλω να ανοίξω αντιπαραθέσεις, όντως ο κυρ Kirk το έχει σχεδόν μόνιμα στα σόλα του, (αλλά έτσι μας έμαθε, έτσι τον μάθαμε) αλλά και χιλάδες άλλοι χεβιμεταλλάδες που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. :-\ Παρ'όλα αυτά δυστυχώς ή ευτυχώς (γούστα είναι αυτά ;D ) στη μεταλ σκηνή αυτός χαρακτίριστηκε από το wah-wαχχχχ 8) καλή δύναμη αδέρφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 καλημερα. τι αντιπαραθεσεις φιλε μου,εγω τον Hammett ειδα και πηρα wha ;D ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanodwarf Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 πολλοι ειναι οι κιθαριστες αλλα πρωτος για μενα ειναι ο jimi και μετα ο hammet. τωρα το ποσο καλος ειναι ο δευτερος ειναι αλλο θεμα συζητησης, αλλα σιγουρα ειναι επιδραστικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
satrianidis Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Joe Satch Kirk Hammett Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Hendrix και Frusciante. Ειδικα αυτος ο συνδιασμος απο filters, wah κλπ που γινετε εδω ειναι απιστευτος. One More Of Me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 πολυ ωραιοι! εγω θα βαλω τον μαυροπερισσοτερο! σε αυτον τον δισκο παιζει συνεχεια με wah! ακουστε το σολο στο 02:15 βασικα τωρα που ακουω το κομματι τι τυμπανα παιζει ρε φουστη μου ο Paice.... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 RON ASHETON ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Mick Box! Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2011 Hendrix και Frusciante. Ειδικα αυτος ο συνδιασμος απο filters, wah κλπ που γινετε εδω ειναι απιστευτος. Εδώ είναι απολαυστική η κατάσταση :). ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση