pericles Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Βαζεις οσο χρειαστει για να γινει μια παστα (ουτε νερουλη ουτε και πολυ πηχτη) .Το αλατι το μαγειρικο (ψιλο δηλαδη ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 ΑΝ ΤΟ ΠΙΑΤΙΝΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΙ ΤΟ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ (μαζι με την παστα) και προσπαθουμε να μην επεμβουμε στο λογοτυπο .Θελει λιγο προσπαθεια δοκιμαστε σε κανα ξεφτυλα πιατινι και μετα στα καλα σας.(μην μου λετε κιολας οτι σας καταστρεψα ) Οσο πιο καλο ειναι το πιατινι τοσο πιο καλα καθαριζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arbtz95 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα.Για τις βίδες των τυμπάνων βάζετε κάποιο λιπαντικό γιατί αυτό που έχω ακούσει για το WD40 είναι ότι είναι μόνο καθαριστικό και όχι και λιπαντικό, ισχύει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα.Για τις βίδες των τυμπάνων βάζετε κάποιο λιπαντικό γιατί αυτό που έχω ακούσει για το WD40 είναι ότι είναι μόνο καθαριστικό και όχι και λιπαντικό, ισχύει ? Τα κανει και τα δυο (και λιγο συρμα που καθεριζουμε τις κατσαρολες δεν κανει κακο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Τα κανει και τα δυο (και λιγο συρμα που καθεριζουμε τις κατσαρολες δεν κανει κακο ) Το συρματάκι εγώ προσωπικά το φοβάμαι!Σε καμιά βασούλα των 300 euros θα φοβόμουν αρκετά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα.Για τις βίδες των τυμπάνων βάζετε κάποιο λιπαντικό γιατί αυτό που έχω ακούσει για το WD40 είναι ότι είναι μόνο καθαριστικό και όχι και λιπαντικό, ισχύει ? Σίγουρα ένα πέρασμα με WD-40 θα κάνει δουλειά! :) Εγώ προσωπικά το αφήνω να στεγνώσει και μετά με οποιοδήποτε λιπαντικό (εγώ χρησιμοποιώ σπρευ-και όχι γράσσο κλπ) άλλο ένα χεράκι!!Προς το παρόν(εδώ και 4 χρόνια) δεν έχω συναντησει πρόβλημα. Υ.Γ:Πολλοί χρησιμοποιούν μια ειδικά αλοιφή για τις βόλτες στις βίδες!Δυστυχώς δν θυμαμαι πως την λένε,αλλά ξέρω οτι υπάρχει στα περισσότερα κατάστηματα εργαλείων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Beero ANEΛΑΒΕ . Είσαι άπαιχτος, το εκανα και εγω αυτό αλλά χωρίς το αλεύρι και με τρίψιμο αρκετο... Κάπου το εχω ξαναναφερει στο ΝΟΙΖ... Όντως τα πιάτα του Περικλή ήταν σε κατάσταση βιτρίνας Πάω σουπερ μάρκετ... Θα επανελθω με φωτο ρεπορταζ καθως τα hi-hats μου εχουν βγαλει πρασινιλα από τον ιδρώτα! www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 "Βάση" Πάστας: Αλάτι - Ξύδι, αναλογία χοντρικά 1:1, δηλ. 1 ποτηρι ξύδι και 1 ποτήρι αλάτι, ίσως λίγο λιγότερο αλάτι να είναι καλύτερο (1:0.7) Συμπληρωματικό: Αλεύρι Το ουσιαστικό γυαλιστικό είναι το αλάτι και το ξύδι, το αλεύρι αποτελεί ενα συμπληρωματικό το οποίο όπως το εκανα εγω τουλάχιστον κατάλαβα ότι δεν είναι ανάγκη να είναι πολύ καθώς ο μονος σκοπος που εξυπηρετεί είναι να δέσει το αλάτι και το ξύδι για να μπορεί να "κάτσει" πάνω στο πιάτο. Ανακατεύουμε το αλάτι με το ξύδι καλά και προσθέτουμε σιγά σιγά αλεύρι και ανακατεύουμε μεχρι να γινει πάστα. ΠΑΣΤΑ όχι σοβάς! Να είναι πυκνό μείγμα αλλά να ξεκολλάει εύκολα από το κουτάλει η τα χέρια μας. Απλώνουμε το μείγμα στο πιατίνι και αράζουμε για κανά 10' , 15'. Εγώ για να το αφαιρέσω χρησιμοποίησα τη σπάτουλα της αποτριχωτικής κρέμας της φίλης μου. Πολύ καλά αποτελέσματα χωρίς να ξανακάνω χάλια τα χέρια μου και το πέταγα και απευθείας σε σακούλα. Σαπουνάκι νερό, τρίψιμο με απαλό σφουγγάρι. Τα αποτελέσματα είναι καλύτερα, γρηγορότερα και φθηνότερα (πάνω απόλα) από οποιοδήποτε άλλο καθαριστικό. www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Eγραψες γιατι η μανουλα σου ειναι νοικοκυρα και στα εχει δειξει τα κολπα οπως και η δικια μου.. μπραβο Σπυρο .Νομιζω οτι καπου το εχω ξαναγραψει στο Νοιζ αυτο ...θα το ψαξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Εγώ για να το αφαιρέσω χρησιμοποίησα τη σπάτουλα της αποτριχωτικής κρέμας της φίλης μου. Πολύ καλά αποτελέσματα χωρίς να ξανακάνω χάλια τα χέρια μου και το πέταγα και απευθείας σε σακούλα. Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα... Και τώρα έχεις καθαρά πιατίνια και όχι φίλη? ??? :P LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση