Spiros Poullos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Συγγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα... Και τώρα έχεις καθαρά πιατίνια και όχι φίλη? ??? :P χαχαχαχχχχ!!! Eγραψες γιατι η μανουλα σου ειναι νοικοκυρα και στα εχει δειξει τα κολπα οπως και η δικια μου.. μπραβο Σπυρο .Νομιζω οτι καπου το εχω ξαναγραψει στο Νοιζ αυτο ...θα το ψαξω. Αυτός που μου μαθαίνει το μερακληλίκη είναι ο πατέρας...το κανει με γιατί το γουστάρει, η μανες τα κάνουν από "υποχρέωση" ;) Είναι αυτό που λέμε...οι γυναικες μπορεί να μαγειρευουν καθε μέρα άλλα όχι πάντα ωραία, οι άντρες όποτε μαγειρεύουν θα κάνουν κάτι ωραίο και ας είναι ψωμί και τυρί, θα φροντίσουν να πάρουν σωστό ψωμί πρώτα... www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
imperialstar08 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2012 Ε ενταξει δεν είναι αναγκη να ανοιχτεί θεμα αλλά μιας και ανοιξε θα δωσω τα φωτα μου... 1) ανα μερικα διαστήματα καθαρισμο με πανακι, οχι βρεγμενο ελαφρως νωπο και καπακι σκουπισμα με στεγνη πετσετα. το γυαλισμα δε με απασχολει 2) α τρόπος...Μπράσσο β τρόπος...γυαλιστικό πιατινιών (ειναι ουσιαστικά ένα ακριβό μπράσο με λογότυπο εταιρίας) γ τρόπος...ο πιο γρήγορος απόλους αλλά βγάζει πολύ ευκολα τα logo Cilit Bang τα κάνει κρύσταλλο. πριν και μετά πλύσιμο με χλιαρό νερό και σαπουνακι και φυσικά καλό στεγνωμα στο τέλος 3) Ένα απλό αντισκωριακό-λιπαντικό σπρέυ (WD-40) Καλησπερα και απο μενα! Με cilit bang ή με τη..θαυματουργη παστα του socrates φευγουν και τα σημαδια απο τις μπαγκετες? Χρησιμοποιω κατα κυριο λογο μπαγκετες με nylon tip και πανω στα πιατα υπαρχουν διαφορα μαυρα σημαδια απ'αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα και απο μενα! Με cilit bang ή με τη..θαυματουργη παστα του socrates φευγουν και τα σημαδια απο τις μπαγκετες? Χρησιμοποιω κατα κυριο λογο μπαγκετες με nylon tip και πανω στα πιατα υπαρχουν διαφορα μαυρα σημαδια απ'αυτα. Συνήθως φεύγουν όλα τα υπολείμματα,αρκεί να προσπαθήσεις και εσύ λίγο :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
imperialstar08 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Συνήθως φεύγουν όλα τα υπολείμματα,αρκεί να προσπαθήσεις και εσύ λίγο :P καλως, ευχαριστω πολυ! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 καλως, ευχαριστω πολυ! :) Να εισαι καλά Φίλε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση