chrisvek Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα,καλησπέρα!Δεν έχω δει πρόσφατα παρόμοιο πόστ,αλλά σχεδόν παντού έχω δει λύσεις για γυάλισμα των τυμπανων,των πιατινιών,κλπ και πήρα την "πρωτοβουλία",να ανοίξω ένα θέμα για να μαζέψουμε εδώ ό,τι ξέρει ο καθένας για τα παρακάτω: 1)Γυάλισμα-Φροντίδα(συντήρηση) των τυμπάνων(toms,snare,floor tom κλπ). 2)-Γυάλισμα-Φροντίδα(συντήρηση) πιατινιών. 3)Γυάλισμα-Φροντίδα(συντήρηση) Hardware του σετ. Όλοι σχεδόν ξέρουμε κάτι για τα παραπάνω που συνήθως είναι οικονομικές και πρακτικές λύσεις!Ολα τα σχόλια καλοδεχούμενα! Καλο μας Βράδυ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 1)Γυάλισμα-Φροντίδα(συντήρηση) των τυμπάνων(toms,snare,floor tom κλπ). 2)-Γυάλισμα-Φροντίδα(συντήρηση) πιατινιών. 3)Γυάλισμα-Φροντίδα(συντήρηση) Hardware του σετ. Ε ενταξει δεν είναι αναγκη να ανοιχτεί θεμα αλλά μιας και ανοιξε θα δωσω τα φωτα μου... 1) ανα μερικα διαστήματα καθαρισμο με πανακι, οχι βρεγμενο ελαφρως νωπο και καπακι σκουπισμα με στεγνη πετσετα. το γυαλισμα δε με απασχολει 2) α τρόπος...Μπράσσο β τρόπος...γυαλιστικό πιατινιών (ειναι ουσιαστικά ένα ακριβό μπράσο με λογότυπο εταιρίας) γ τρόπος...ο πιο γρήγορος απόλους αλλά βγάζει πολύ ευκολα τα logo Cilit Bang τα κάνει κρύσταλλο. πριν και μετά πλύσιμο με χλιαρό νερό και σαπουνακι και φυσικά καλό στεγνωμα στο τέλος 3) Ένα απλό αντισκωριακό-λιπαντικό σπρέυ (WD-40) www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Ε ενταξει δεν είναι αναγκη να ανοιχτεί θεμα αλλά μιας και ανοιξε θα δωσω τα φωτα μου... 1) ανα μερικα διαστήματα καθαρισμο με πανακι, οχι βρεγμενο ελαφρως νωπο και καπακι σκουπισμα με στεγνη πετσετα. το γυαλισμα δε με απασχολει 2) α τρόπος...Μπράσσο β τρόπος...γυαλιστικό πιατινιών (ειναι ουσιαστικά ένα ακριβό μπράσο με λογότυπο εταιρίας) γ τρόπος...ο πιο γρήγορος απόλους αλλά βγάζει πολύ ευκολα τα logo Cilit Bang τα κάνει κρύσταλλο. πριν και μετά πλύσιμο με χλιαρό νερό και σαπουνακι και φυσικά καλό στεγνωμα στο τέλος 3) Ένα απλό αντισκωριακό-λιπαντικό σπρέυ (WD-40) Nα προσθέσω και το σπρευ επαφών! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Nα προσθέσω και το σπρευ επαφών! ??? www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 ??? Φυσικά για πρώτη φάση αναφέρομαι στα ηλεκτρονικά σετ!(Σόρρυ ξέχασα να το σημειώσω)και χρησιμοποείται στα ποτενσιόμετρα!Αλλά πρόσφατα έμαθα οτι καποιοι προσθέτουν και στο hardware σπρέυ επαφών!Και ιδίως στις βίδες και στις βόλτες.Βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο είναι σωστό αφου εγώ θα χρησιμοποιούσα WD-40πολύ πιο εύκολα απο οτιδήποτε άλλο.(ή κάποιο παρόμοιο λιπαντικό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlapGas Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Σορρυ για την ακυρίλα, άλλα κάνοντας ένα skimming πάνω από τα featured θέματα στην αρχική σελίδα, διάβασα: Καθαρισμός τυμπάνων (και μερών αυτιών) ( ;D ;D ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Καθαρισμός τυμπάνων (και μερών αυτιών) ;D Ε ενταξει δεν είναι αναγκη να ανοιχτεί θεμα αλλά μιας και ανοιξε θα δωσω τα φωτα μου... 1) ανα μερικα διαστήματα καθαρισμο με πανακι, οχι βρεγμενο ελαφρως νωπο και καπακι σκουπισμα με στεγνη πετσετα. το γυαλισμα δε με απασχολει 2) α τρόπος...Μπράσσο β τρόπος...γυαλιστικό πιατινιών (ειναι ουσιαστικά ένα ακριβό μπράσο με λογότυπο εταιρίας) γ τρόπος...ο πιο γρήγορος απόλους αλλά βγάζει πολύ ευκολα τα logo Cilit Bang τα κάνει κρύσταλλο. πριν και μετά πλύσιμο με χλιαρό νερό και σαπουνακι και φυσικά καλό στεγνωμα στο τέλος 3) Ένα απλό αντισκωριακό-λιπαντικό σπρέυ (WD-40) Νομίζω ότι ο αγαπητός beeros τα είπε όλα μονομιάς. Για τα πιατίνια νομίζω ότι το β είναι το πιο ενδεδειγμένο αλλά θα μού πεις "μπρος τα φράγκα τι είναι το μπράσο". :P "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 1) ανα μερικα διαστήματα καθαρισμο με πανακι, οχι βρεγμενο ελαφρως νωπο και καπακι σκουπισμα με στεγνη πετσετα. το γυαλισμα δε με απασχολει 2) α τρόπος...Μπράσσο β τρόπος...γυαλιστικό πιατινιών (ειναι ουσιαστικά ένα ακριβό μπράσο με λογότυπο εταιρίας) γ τρόπος...ο πιο γρήγορος απόλους αλλά βγάζει πολύ ευκολα τα logo Cilit Bang τα κάνει κρύσταλλο. πριν και μετά πλύσιμο με χλιαρό νερό και σαπουνακι και φυσικά καλό στεγνωμα στο τέλος 3) Ένα απλό αντισκωριακό-λιπαντικό σπρέυ (WD-40) 1. Εναλλακτικά με ενα ειδικό σκεύασμα απο αυτά του εμπορίου που γυαλίζουν κιολας κ ενα πανί 2. Τα μπράσα είτε χύμα είτε τις εταιρίας αφαιρούν τα logo και μετά απο πολλές χρήσεις αδυνατίζουν την επίστρωση, βέβαια κάνουν απίστευτη δουλειά. Γενικά πάντα προτιμώ τακτικό καθαρισμό με ενα πανί ετσι ωστε να μην κάνει μάκα η βρώμα κ απο κεί κ πέρα πλύσιμο με λίγο νερό κ σαπούνι και στέγνωμα με πανί. 3. WD40 και τα συναφή είναι ότι χρειάζεσαι. Εγώ μια φορά το χρόνο τα λύνω όλα και καθαρίζω στεφάνια πετάλια βίδες κτλ με αυτό (καθαρίζει γυαλίζει κ προστατεύει απο σκουριά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Επειδη ''ο παλιος ειναι αλλοιως '' ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ :1 ΠΙΑΤΟ ΒΑΘΥ (σουπας ) μεχρι τη μεση αλευρι και αλλο τοσο (λιγοτερο καλυτερα ) αλατι προσθετουμε και ΞΥΔΙ ανακατευπθμε καλα μεχρι το μιγμα να γινει ''παστα ''.ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ την παστα στην επιφανεια του πιατινιου και την αφηνουμε 5-7 λεπτα να δρασει .ΜΕΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΛΙΑΡΟ νερο το πιατινι και απλα παθαινουμε πλακα!!!! Αυτη ειναι συνταγη που οι μαναδες μας καθαριζαν τα χαλκωματα παλια (κατσαρολες ,ταψια ,μπρικια κλπ)Λοιπον εγω ετσι τα καθαριζω και κρατανε 3-4 χρονια (αν τα πηγαινοφερνεις σε live η τα βαλεις μονιμα σε μαγαζι με καπνες ,υγρασιες και δαχτυλιες τοτε κρατανε λιγοτερο.). Επισης το λογοτυπο δεν καταστρεφεται γιατι δεν τριβεις.Εχω παρει πιατα με 2 τοννους μακα και μαυριλα και μολις τα καθαρισα ειδα οτι ηταν Zildjian avedis ( Hihats) .Ο Beeros εχει δει το στουντιο και τα πιατα και θα το επιβεβαιωσει ....επισης να μου φερει και ενα πιατο για δωρεαν καθαρισμο με την πατεντα δηλαδη :Α+Α +Ξ = ΠΑΣΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ .Το μπρασσο δεν κανει τιποτα μπροστα σε αυτη την παστα.Beero ANEΛΑΒΕ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Πόσο ξύδι περίπου?? Το αλάτι εχει σημασία αν είναι ψιλό ή χοντρό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση