silver surfer Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Παρε ματι εδω http://ews-us.com/item_volumeCtrl.php?item=custom κατι τετοιο θα εννοεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτα που να ανεβάζει καθαρά και μονό την ένταση της κιθάρας άντε με λίγο gain παραπάνω.. όλα δίνουν gain αλλά η ένταση δεν έχει διαφορά και αν έχει θα είναι ελαχίστη.. εγώ θέλω να έχει αισθητή διαφορά.. Ακριβώς αυτή την ερώτηση πρέπει να έχει απαντηθεί (από άλλους κι από μένα) εκατοντάδες φορές, όχι μόνο παλιότερα αλλά και πρόσφατα. Προφανώς δεν έψαξες καλά. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Το ψαχτήρι το χρησιμοποίησε ο συνφορουμίτης? Και δεν του έκαναν όλα τα προηγούμενα άπειρα θρεντς? Ακριβώς αυτή την ερώτηση πρέπει να έχει απαντηθεί (από άλλους κι από μένα) εκατοντάδες φορές, όχι μόνο παλιότερα αλλά και πρόσφατα. Προφανώς δεν έψαξες καλά. Μια και βλέπω και επιμένεις στο παρόν θέμα.... μήπως θα ήταν πιο απλό να επαναλάβεις την πιο πρόσφατη απάντησή σου από το να επισημαίνεις ότι δεν έψαξε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 όταν μιλάμε για βρώμικους ήχους τότε η λειτουργία ενός clean booster διαφέρει ανάλογα με την θέση του σε σχέση με την πυγή της βρώμας! Αν το booster βρίσκετε πριν από το πετάλι ή την προενίσχυση που παράγει την παραμόρφωση, τότε μας δίνει περισσότερο gain! Αν βρίσκετε μετά από το πετάλι ή την προενίσχυση (effects loop) που παράγει την παραμόρφωση (με προϋπόθεση ότι ο τελικός του ενισχυτή έχει περιθώριο headroom), τότε μας δίνει περισσότερη ένταση! Το ίδιο ισχύει και για τα volume pedals. πριν απ την βρωμιά κόβει gain, ακριβώς όπως το volume της κιθάρας. Μετά απ τη βρώμα, κόβει volume! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Μια και βλέπω και επιμένεις στο παρόν θέμα.... μήπως θα ήταν πιο απλό να επαναλάβεις την πιο πρόσφατη απάντησή σου από το να επισημαίνεις ότι δεν έψαξε? +1 Και εν πάση περιπτώσει,μ΄αυτή τη λογική δεν πρέπει να ξαναανοιχτεί thread ή να ανοίγονται 1-2/βδομάδα,o 3cpo θα γράφει μία φορά το μήνα για τα νέα προιόντα και η κουφή λεοπάρδαλη θα μας λέει για τη γάτα της... ::) Ας μην αποθαρρύνουμε σχετικά καινούρια μέλη που μάλλον δεν έχουν την εμπειρία ή την υπομονή να κάτσουν και να ψάξουν,λέγοντάς τους τα αυτονόητα.... "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mikko Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 φίλε μου if it is το έψαξα αυτό που μου είπες σχετικά με τη θέση του πεταλιού.. αλλά αν η πηγή της βρωμιάς σου είναι ο ενισχυτής σου.?. χωρίς πεταλακι η έστω με ένα πεταλακι distortion να δίνει λίγο gain.?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Μια και βλέπω και επιμένεις στο παρόν θέμα.... μήπως θα ήταν πιο απλό να επαναλάβεις την πιο πρόσφατη απάντησή σου από το να επισημαίνεις ότι δεν έψαξε? Ίσως ήμουν απότομος αλλά η πρόθεση ήταν να τoν παρακινήσω μιας και με ένα ψάξιμο σε λίγα δευτερόλεπτα μου βγαίνουν άπειρα θρεντ ακριβώς για αυτό που ζητά. Η δικιά μου είναι ένα φτηνό (καινούργιο ή μεταχειρισμένο) http://www.jimdunlop.com/product/mc401-boostline-driver. Και εν πάση περιπτώσει,μ΄αυτή τη λογική δεν πρέπει να ξαναανοιχτεί thread ή να ανοίγεται 1-2/βδομάδα,o 3cpo θα γράφει μία φορά το μήνα για τα νέα προιόντα και η κουφή λεοπάρδαλη θα μας λέει για τη γάτα της... ::)Καμία σχέση. Ας ανοιχτούν όσα θρεντ τραβάει η ψυχή του καθενός - κανείς δεν το απαγορεύει, και μάλιστα αυτό επιδιώκεται για να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες γνώμες και πλουραλισμός απόψεων. Αυτός όμως όπως (δεν) καταλαβαίνεις θα παραμείνει ανεκμετάλλευτος χωρίς ψάξιμο, πέρα από το γεγονός ότι για στοιχειώδη θέματα όπως αυτό (ή Νιγηριοfraud, τιθαπληρωσωαποΑμερική κλπ) επέρχεται κάποια στιγμή ένας κορεσμός. Και βεβαίως τα θέματα επικαιρότητας που λες δεν μπορούν να επαναληφθούν γιατί... μιλούν για κάτι καινούργιο. Επίσης, πέρα από τα τεχνικά θέματα υπάρχουν τα θέματα εντυπώσεων για δίσκους, συναυλίες κλπ. που δεν έχει σημασία αν θα επαναληφθούν ή όχι. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 .... αλλά αν η πηγή της βρωμιάς σου είναι ο ενισχυτής σου.?. χωρίς πεταλακι η έστω με ένα πεταλακι distortion να δίνει λίγο gain.?? Αν "η πηγή της βρωμιάς σου" είναι ο ενισχυτής εξακολουθεί να ισχύει αυτό που λέει ο if it is. Δηλαδή, αν παίζεις σε κανάλι με αρκετή παραμόρφωση είναι σχεδόν αδύνατο να βγεις πολύ πιο δυνατά απλά με ένα boost. Θα έπρεπε να βάλεις ένα εφφέ που να επιτρέπει την αυξομοίωση της έντασης στο effects loop (όπως έχει προαναφερθεί). Γενικά η άποψή μου είναι ότι η βρώμα του ενισχυτή είναι αναγκαία όταν κανείς αποζητά τη συγκεκριμένη χροιά αλλά αποτελεί περιοριστικό παράγοντα όταν θέλεις να "στρώσεις" διαφορετικούς ήχους σε διαφορετικές στάθμες κλπ. Χρειάζεσαι όντως να παίζεις με το βρώμικο κανάλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 φίλε μου if it is το έψαξα αυτό που μου είπες σχετικά με τη θέση του πεταλιού.. αλλά αν η πηγή της βρωμιάς σου είναι ο ενισχυτής σου.?. χωρίς πεταλακι η έστω με ένα πεταλακι distortion να δίνει λίγο gain.?? Σου είπα! Απλά βάζεις το booster στο fx loop για να είναι μετά από την πυγή της βρώμας δλδ την προενίσχυση! με πρόλαβε κι ο harilatron... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DimRach Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 φίλε μου if it is το έψαξα αυτό που μου είπες σχετικά με τη θέση του πεταλιού.. αλλά αν η πηγή της βρωμιάς σου είναι ο ενισχυτής σου.?. χωρίς πεταλακι η έστω με ένα πεταλακι distortion να δίνει λίγο gain.?? τότε πρέπει να βάλεις το boost pedal στo effect loop του ενισχυτή σου! :) όσον αφορά την επιλογή του booster θα σου προτείνω το καλύτερο clean boost που υπάρχει...''καλύτερο'' με την έννοια ότι είναι ένα boost το οποίο σου αυξάνει έως και 20 db χωρίς το ίχνος κυριολεκτικά κανενός απολύτως χρωματισμού στον ήχο σου.. το έχω το πετάλι και είναι πραγματικά 100% clean boost!!! κάπου έπιασε και το μάτι μου μια αγγελία σε υπερβολικά σκωτομένη τιμή!!!Σου το προτείνω ανεπιφύλακτα!! --[CROATOAN]-- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση