ZombieTone Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Sorry αλλα είμαι λιγο desperate. Είσαι desperate να βρεις έναν Soldano σε καλή τιμή; Αχαχχααχχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hawaiis Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Καλά ολα αυτά ! Αλλα αυτον δεν τον βρηκα στο Ebay! Τι πρέπει να κανω για να ειμαι σιγουρος??? Υπάρχει περιπτωση να πάρει τα λεφτα και να μη μου στηλει τιποτα???? Ειναι η πρωτη φορα που κανω κατι τετοιο κι οπως καταλαβενετε φοβαμαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Διαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το λινκ,τα λεει ολα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hawaiis Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Το πρωτο λινκ δεν δουλευει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 δουλευει αλλα για πιο ευκολα δες το δευτερο :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hawaiis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 μου ζητησε 2850$ !!!!!! Μαλλον πρεπει να περιμενω στο ebay! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Ή να κερδισεις κανα στοιχημα τωρα που ειναι και μουντιαλικες μερες. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hawaiis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Σωστός!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση