Hawaiis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ POST ΑΥΤΟ! ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!! ΨΑΧΝΩ ΕΝΑΝ SLO USED ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ??? PLS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 Welcome Στο E-bay κοίταξες? Έχε υπομονή κατά καιρούς βγαίνουν καλά κομμάτια, απλά πρέπει να τα χτυπήσεις γρήγορα (ακόμα και αν δεν έχει τιμή buy now, επικονώνησε με τον seller και διαπραγματευσου, αυτό έκανα και εγώ προσφάτως) Όσο για το SLO, σου εύχομαι κάθε επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hawaiis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 ΚΟΙΤΑΞΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!! ΣΕ ΠΟΙΟ EBAY ΑΠΟ ΟΛΑ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 Αυτό ακριβώς έγραψα παραπάνω. Τέτοια κομμάτια όπως το SLO δεν βγαίνουν καθημερινά στο ebay. Ο λόγος είναι πως δεν υπάρχουν σε αφθονία, και όσοι το χουν πάρει ξέρουν γιατί το πήραν και άρα δύσκολα το σκοτώνουν. Ωστόσο ειδικά στο αμερικάνικο ebay κατά καιρούς βρίσκεις. Υπομονή και καλό ψάξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hawaiis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 AΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ 2000$,ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hawaiis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ????? ΑΝ ΝΑΙ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΠΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hawaiis Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ SLO ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ EBAY ,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ??? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΤΟΙΧΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ?????? ΒΟΗΘΕΙΑ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=search&sid=2b0c0614b3dd19923c965171b5f2b735 http://www.noiz.gr/postt2770.html&sid=3fae0e24b61f65401897562b8f7981bf ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΗΛ. μη γραφεις με κεφαλαια.... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hawaiis Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Sorry αλλα είμαι λιγο desperate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2006 Sorry αλλα είμαι λιγο desperate. Είσαι desperate να βρεις έναν Soldano σε καλή τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση