Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2011 Άκουσα μετά από πολύ καιρό (χρόνια;) τα δύο αυτά εκπληκτικά άλμπουμ της δισκοθήκης μου. Πρόκειται για demo recordings που έκανε ο Waits το 1971, πριν το επίσημο ντεμπούτο του με το Closing Time που κυκλοφόρησε το 1973. Κάποια από αυτά τα τραγούδια συμπεριλήφθηκαν σε μεταγενέστερα άλμπουμ ενώ άλλα δεν ξανακυκλοφόρησαν ποτέ. Παραθέτω μερικά εξαιρετικά δείγματα του νεαρού τότε Waits με το φολκ ύφος, που δεν πρόδιδαν με τίποτα τη μετέπειτα στυλιστική και μουσική του εξέλιξη. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2011 Μας έσκισες Σπύρο. Δεν μου φτάνουν οι μπύρες! :( Αχ τι μου τα θύμισες αυτά τα κομμάτια! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Απ τα πιο ενδιαφέροντα ταξίδια αυτό του Waits! και το εκπληκτικό είναι ότι καμία περίοδος του δεν ήταν καλύτερη απ τις άλλες! πάντα ήταν αυθεντικός και ακόμα είναι! προτεραιότητα πάντα η πυγαία έκφραση! ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση