freerock1974 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2011 να βελτιώσω τα όποια λάθη μου, στο μέγεθος που μπορώ πάντα. Πανο,δεν υπαρχουν λαθη οταν κανουμε κατι δικο μας και γεμιζει την ψυχη μας γιατι η ψυχικη αναταση δεν υποκειται σε κανονες,μουσικους ή κοινωνικους. (Γι αυτο σου λεω τοσο καιρο να γραφεις δικα σου πραγματα). Υπαρχει ισως βελτιωση στον τροπο εκφρασης,και,ακομα κι αυτη ειναι κατι εντελως υποκειμενικο.Οι παρατηρησεις(για τις δικες μου μιλαω) ειναι προς την κατευθυνση ενος διαφορετικου οπτικου-παικτικου πρισματος που ισως δωσει περισσοτερα οπλα εκφρασης και οχι διορθωτικες. Go on. ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Πάνο δεν είναι κάτι ιδιαίτερο συνθετικά αλλά είναι το λιγότερο αξιοπρεπές και εγώ που είμαι πορωμένος με κιθάρα και το μέταλ γούσταρα που το άκουσα.Ο ήχος είναι καλός επίσης! Keep on! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Ωραίος Πατριάνι εεε....Πάνο ήθελα να πω ;D Σατριανικό στυλ, οι επιρροές σου είναι εμφανείς, φυσικά αυτό δεν το λέω για κακό αυτό ;) Το κομμάτι ωραίο μ'άρεσε (τίτλο γιατί δεν έχει να γίνει πιο ψαρωτικό?) Ο ήχος, τουλάχιστον από τα ηχεία μου δεν ακούγεται κακός, αλλά νομίζω ρε Πάνο ότι ό,τι ήταν να σου δώσει το Audacity στο έδωσε...προτείνω σιγά σιγά να ''ανέβεις'' κατηγορία σε λογισμικό (και να μου μάθεις και μένα... ;D). Μπορεί στην αρχή να σε ζορίσει λιγάκι, αλλά μουσικός που κάνει home recordings είσαι, νομίζω αξίζει και με το παραπάνω η ''επένδυση'' ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2011 Ωραίος Πατριάνι εεε....Πάνο ήθελα να πω ;D Σατριανικό στυλ, οι επιρροές σου είναι εμφανείς, φυσικά αυτό δεν το λέω για κακό αυτό ;) Το κομμάτι ωραίο μ'άρεσε (τίτλο γιατί δεν έχει να γίνει πιο ψαρωτικό?) Ο ήχος, τουλάχιστον από τα ηχεία μου δεν ακούγεται κακός, αλλά νομίζω ρε Πάνο ότι ό,τι ήταν να σου δώσει το Audacity στο έδωσε...προτείνω σιγά σιγά να ''ανέβεις'' κατηγορία σε λογισμικό (και να μου μάθεις και μένα... ;D). Μπορεί στην αρχή να σε ζορίσει λιγάκι, αλλά μουσικός που κάνει home recordings είσαι, νομίζω αξίζει και με το παραπάνω η ''επένδυση'' ;) Λες να ήρθε η ώρα για cubase ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση