Προς το περιεχόμενο

Peavey 3120 και παραγγελία preamp tubes (προτάσεις???)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αποψη μου:

Peavey JSX + V30 δε πολυκολλανε...

(αληθεια τι ειναι αυτη η μανια με τα ν30????)

Γιατι blackie?

Εγω τον εχω πανω σε μια 1960AV με τα vintage και νομζω οτι του καθονται καλα ειδικα στο hi-mid peak τους.

Βεβαια επειδη ειναι 4Χ12 βοηθαει και το πιο low-lowmid της υποθεσης.

Δεν τον ακουσα ακομη με τα G12T75 που φορανε οι 1922 μου,αλλα δεν νομιζω να του ταιριαξουν.

Αλλα τον ακουσα με Heritage12H σε 4X12 και ηταν νομιζω το απολυτως πιο ισορροπημενο ακουσμα (αλλα επαιζα μονος,οχι σε αληθινες συνθηκες για να δω πως κοβει)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα μου αρεσουν με greenback πολυ...

Τους ειχα δοκιμασει και με ν30 αλλα τα μεσσαια τσιριζανε υπερβολικα...

Τα v30 μου αρεσουν με engl...

Ειναι scooped ενισχυτες εκ κατασκευης και συμπληρωνουν ωραια τα μεγαφωνα...

Οι PV που εχουν πολλα μεσσαια νομιζω οτι ειναι υπερβολικα τα μεσσαια...

UPDATE

Είχα την ευκαιρία να τον δοκικμάσω καλύτερα και σε κατάσταση πρόβας...με τα ρυθμιστικά της FX Loop στη μέση, master volume στο 2,5-3, clean στο 3.5 και rythm/lead περίπου στη μέση...παίζει όπως πρέπει να παίζει -είτε με FX Loop ενεργοποιημένη (εκεί boostάρει το σήμα συχνοτικά) είτε απενεργοποιημένη (εκεί η διαφορά έντασης σε σχέση με ενεργοποιημένη loop είναι πλέον αμελητέα). Οπότε...μια χαρούλα και ησύχασα!

Όσον αφορά τις καμπίνες, να πώ πως προσωπικά προτιμώ τις 2x12 από τις 4x12 λόγω περιορισμένου χώρου (δικού μου και προβάδικου μας), ευκολίας μετακίνησης, +όπου παίζουμε Live έχει έτοιμες στημένες 4x12.

Τον 3120 μου τον συνέδεσα σε:

- 2x12 SpiderValve open back combo ώς προσωρινή λύση ανάγκης, αν ήταν closed back θα ήταν καλύτερα...

- 4x12 Marshall JCM900 LEAD 1960 (ασπρο tolex) και δε μου άρεσε όσο η παρακάτω...

- 4x12 Blackstar με V30s και μου άρεσε περισσότερο από την Marshall.

- 2x12 Mesa Boogie Rectifier με V30's και μου άρεσε πολύ.

Το budget και τα specs που ζητάω καλύπτει η framus2x12 με τα V30's, απλά δύσκολα να τη βρώ και να την δοκιμάσω από κοντά με τον ενισχυτή μου (μένω Καβάλα).

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου