Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 Σας ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις. Το βασικό πρόγραμμα που δουλεύω είναι το Sony Vegas Studio Platinum και ναι έχει chroma keyer, αλλά το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει σωστά, ακόμα και με σωστό video sample που έχει και προσεγμένο φωτισμό και απ'όλα, πάλι δεν δουλεύει όπως το θέλω. Το μόνο που κάνει είναι να αντικαθιστά το green screen με ένα άλλο χρώμα και όχι με background video. Αυτό που θέλω εγώ είναι να τραβήξω 5-6 πλάνα με green screen και έπειτα να προσθέσω δευτερεύον βίντεο στην αντικατάσταση. Περίεργο. Δεν ξέρω για το studio, αλλά το vegas pro είναι άψογο. Υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάτι λάθος; Ψάξε και στο youtube...έχει πολλά tutorials Τσέκαρε αυτό: Green Screen Chroma Keyer Sony Vegas Pro 9 Test (Part 1) Το έκανα με άθλιο φωτισμό και μηδενικό editing edit:Επίσης ήμουν πολύ κοντά στο πανί (πράγμα που δεν πρέπει, άσε κανένα 1 με 1 ½ μέτρο απόσταση) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 Περίεργο. Δεν ξέρω για το studio, αλλά το vegas pro είναι άψογο. Υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάτι λάθος; Ψάξε και στο youtube...έχει πολλά tutorials συμφωνω απολυτα, το Vegas ειναι εξαιρετικο software. κακως σνομπαρεται απο ορισμενους. οποτε χρειαστηκε να δουλεψω σε pc και δεν υπηρχε καποιο ζητημα hardware, το vegas παντοτε με εβγαζε ασπροπροσωπο. σε σχεση με αυτο που προτεινα πριν , ενα συντομο tutorial Simple green screen Tutorial. Chroma key in Sony Vegas It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 σε σχεση με αυτο που προτεινα πριν , ενα συντομο tutorial Ναι, αυτός ο τύπος είναι καλός! Πολλά vegas tips ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Περίεργο. Δεν ξέρω για το studio, αλλά το vegas pro είναι άψογο. Υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάτι λάθος; Ψάξε και στο youtube...έχει πολλά tutorials Καλημέρα, Θα το ψάξω, αλλά μήπως φταίει το γεγονός ότι είναι το Studio Platinum (το αγόρασα μόλις €90) και δεν είναι το Pro? To Chroma Key το έχω δουλέψει αλλά... Το ξαναβλέπω σε λίγο και επανέρχομαι. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα, Θα το ψάξω, αλλά μήπως φταίει το γεγονός ότι είναι το Studio Platinum (το αγόρασα μόλις €90) και δεν είναι το Pro? Δεν είναι καθόλου απίθανο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Φτάνω μέχρι το σημείο που βλέπεις στη φωτογραφία αλλά μετά δεν έχει επιλογή για το πως θα φαίνεται το Overlay στο Chroma keyer. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Φτάνω μέχρι το σημείο που βλέπεις στη φωτογραφία αλλά μετά δεν έχει επιλογή για το πως θα φαίνεται το Overlay στο Chroma keyer. Το backround (video ή photo) που θέλεις να κάνει Overlay βάλτο από κάτω από το video σου με το green screen (στη Φώτο σου έχεις το ανάποδο). Άλλαξε τα κανάλια "2" και "3" δηλαδή. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάτι λάθος; Το backround (video ή photo) που θέλεις να κάνει Overlay βάλτο από κάτω από το video σου με το green screen (στη Φώτο σου έχεις το ανάποδο). Άλλαξε τα κανάλια "2" και "3" δηλαδή. Πάνω που έστελνα την απάντηση βγήκε η δική σου :D Eureka!!! :D :D εν τέλη. Ναι τελικά έκανα ένα "ηλίθιο" λάθος. Το green screen video πάει όντως στο overlay και όχι στο video track. Παιδιά ευχαριστώ πάααααρα πολύ!!! Τώρα μπορεί να πάει στα λυμένα! Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Συμβαίνουν αυτά. Δες και άλλα videos από τον τύπο που σου είπε ο matawan. Εμένα μου έλυσε τα χέρια ο συγκεκριμένος. ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2011 Συμβαίνουν αυτά. Δες και άλλα videos από τον τύπο που σου είπε ο matawan. Εμένα μου έλυσε τα χέρια ο συγκεκριμένος. ;) Όντως πολύ καλός ο τύπος στο βίντεο, το απόγευμα θα πάω να πάρω πανί. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση