DrRhythm Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Θέλω να γίνω Κουβατσέας!! Τι θα χρειαστώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Φαντάζομαι πολλά ναρκωτικά, οι σεξουαλικές σου προτιμήσεις να είναι πιο... "ελεύθερες"...να κάνεις γνωριμίες με επώνυμους, να γίνεις ο προσωπικός ντράμερ μιας μεγάλης και γνωστής τραγουδίστριας, να κουρευτείς όσο πιο ελεηνά μπορείς (+ σκουλαρίκια, τατουάζ κλπ) και να βγαίνεις με κάθε ευκαιρία στην τηλεόραση. Κατά προτίμηση σε reality αλλά και σε μεσημεριανά "κουτσομπολάδικα" δε θα ήταν άσχημα... ¶ντε βρε! Καλή επιτυχία!!! :lol: ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 στις 12 Ιουλιου ερχονται οι ΤΟΤΟ ,πηγαινε να δεις Simon Phillips, και θα δεις οτι οι υπερβολες δεν χρειαζονται ,ουτε να λογια ,ουτε το image.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 dr.rythm sorry ρε φιλε,αλλα σοβαρολογεις τωρα ή για πλακα ρωτας? :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 και να βγαίνεις με κάθε ευκαιρία στην τηλεόραση. Κατά προτίμηση σε reality αλλά και σε μεσημεριανά "κουτσομπολάδικα" δε θα ήταν άσχημα... Για να είμαστε και δίκαιοι πάντως εγώ δεν τον πολυέβλεπα στην tv μέχρι που πήγε στο fame story ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Πάρε ένα ζευγάρι μπακέτες, άλειψε τες με Nutella, βάλτες στη γνωστή πίσω πόρτα, πάρε μεγααααλή φόρα και σάλταρε με το κεφάλι στο τοίχο και είσαι έτοιμος! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Θέλω να γίνω Κουβατσέας!! Τι θα χρειαστώ; Λιγη βαζελινη...και την παρεα μου για 2 βραδυα ανωμαλο αγορι....!!!!!!! (Πλακα κανω....ξερεις οτι σε αγαπαω) :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Πάρε ένα ζευγάρι μπακέτες' date=' άλειψε τες με Nutella, βάλτες στη γνωστή πίσω πόρτα, πάρε μεγααααλή φόρα και σάλταρε με το κεφάλι στο τοίχο και είσαι έτοιμος![/quote'] μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! dr.rythm περιμενω απαντηση στην ερωτηση μου λιγο πιο πανω! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Θέλω να γίνω Κουβατσέας!! Τι θα χρειαστώ; Βραχυκυκλωμένο δονητή ... έεεεεε ... συγνώμη ... "συσκευή μασάζ για το πρόσωπο" εννοούσα ... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tolkki Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2006 Θα σου προτεινα να γινεις Κολλιας και οχι Κουβατσεας :P http://timemachineman.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση