Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη P-90's

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το μονο που μπορω να πω ειναι οτι μετα απο αυτην την..εμπειρια μου η επομενη μου κιθαρα θα ειναι ή καποια Gibson Doublecut ή μια prs se2 για να την βγαλω φτηνα αλλα συγχρονως και ποιοτικα... 8)

αλλα εχω πολυ καιρο ακομη μεχρι να την παρω... :cry:

H PRS ακόμα και stock' date=' τρώει την Gibson για πρωϊνό και μετά φτύνει τα κουκούτσια. :lol: :lol: :lol:[/quote']

Για δεν το καταπινεις μωρη...κουκουτσια εχει;;;

(παρακαλω συνεχιστε........σοβαρα) :?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

απο ποια αποψη βασιλη;με ενδιαφερει το θεμα γι αυτο σε ρωταω... :wink:

Καλύτερη ποιότητα κατασκευής (ακόμα και rolled off τάστα, το συζητούσαμε με τον kotsadoro αυτό :wink: ), πολύ ελαφριά και resonant.

Τα μόνα περιθώρια βελτίωσης είναι τα ηλεκτρικά (αν και στη δική μου ήταν μια χαρά) και οι μαγνήτες αν θέλεις διαφορετικό ή πιο vintage ήχο.

Τέλος αν χρησιμοποιείς 11άρες 8O 8O πιθανώς η γέφυρα να μην καλύπτει τις ανάγκες του intonation (λόγω κατασκευής), αλλά αυτό είναι too much.

Ο καλύτερος τρόπος να πειστείς είναι να παίξεις με τη δικιά μου :wink:

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ GIBSON LES PAUL FADED SPECIAL ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.ΟΥΤΕ 3 ΚΙΛΑ,ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΟΝΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ! :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Αν είναι αυτή που είχα δει Νίκο - Τάκη λίγο πριν την κάνουμε για το event τότε από το λίγο που έπαιξα στον Mesa Boogie σου Νίκο μπορώ να πώ ότι η αίσθηση ήταν εκπληκτική για την κατηγορία της!

In Fender Strat we trust!

Έτσι, έτσι, ένας ένας να πηγαίνουμε σε 'παλιομοδίτικες' λύσεις... P-90 κλπ... :D :D :D

Να η δικιά μου (φωτό όταν ήταν ακόμα στο μαγαζί, στην Ολλανδία):

prsSE.jpg

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου