antouan_z Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 το μονο που μπορω να πω ειναι οτι μετα απο αυτην την..εμπειρια μου η επομενη μου κιθαρα θα ειναι ή καποια Gibson Doublecut ή μια prs se2 για να την βγαλω φτηνα αλλα συγχρονως και ποιοτικα... 8) αλλα εχω πολυ καιρο ακομη μεχρι να την παρω... :cry: H PRS ακόμα και stock' date=' τρώει την Gibson για πρωϊνό και μετά φτύνει τα κουκούτσια. :lol: :lol: :lol:[/quote'] Για δεν το καταπινεις μωρη...κουκουτσια εχει;;; (παρακαλω συνεχιστε........σοβαρα) :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 απο ποια αποψη βασιλη;με ενδιαφερει το θεμα γι αυτο σε ρωταω... :wink: Καλύτερη ποιότητα κατασκευής (ακόμα και rolled off τάστα, το συζητούσαμε με τον kotsadoro αυτό :wink: ), πολύ ελαφριά και resonant. Τα μόνα περιθώρια βελτίωσης είναι τα ηλεκτρικά (αν και στη δική μου ήταν μια χαρά) και οι μαγνήτες αν θέλεις διαφορετικό ή πιο vintage ήχο. Τέλος αν χρησιμοποιείς 11άρες 8O 8O πιθανώς η γέφυρα να μην καλύπτει τις ανάγκες του intonation (λόγω κατασκευής), αλλά αυτό είναι too much. Ο καλύτερος τρόπος να πειστείς είναι να παίξεις με τη δικιά μου :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 ενδιαφερον....οχι οχι με 10αρες παιζω...υπομονη μεχρι νοεμβρη για πιθανη αγορα... :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ GIBSON LES PAUL FADED SPECIAL ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.ΟΥΤΕ 3 ΚΙΛΑ,ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΑΟΝΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ! :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Αν είναι αυτή που είχα δει Νίκο - Τάκη λίγο πριν την κάνουμε για το event τότε από το λίγο που έπαιξα στον Mesa Boogie σου Νίκο μπορώ να πώ ότι η αίσθηση ήταν εκπληκτική για την κατηγορία της! In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 ναι ναι αυτη ειναι τακη...και εμενα μου αρεσε παρα πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Πολύ καλή ήταν αν δε φεύγαμε δεν θα ξεκόλαγα :lol: :lol: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 ασε ακριβως το ιδιο ηθελα να σου πω και εγω! :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Έτσι, έτσι, ένας ένας να πηγαίνουμε σε 'παλιομοδίτικες' λύσεις... P-90 κλπ... :D :D :D Να η δικιά μου (φωτό όταν ήταν ακόμα στο μαγαζί, στην Ολλανδία): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2006 καλα βασιλη εννοειται οτι αν παρω prs se 2 θα παρω ακριβως ιδια με την δικια σου!ειναι ΚΟΥΚΛΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση