dj Pico Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2011 Για χαρά, Πριν μερικές εβδομάδες ρώτησα για μαθήματα Μουσικής Τεχνολογίας και τέτοια. Προσωπικά μόλις καταστάλαξα σ το ΝΑΚΑ! Είναι γύρο στα 400ευρώ το χρόνο έχουν και ένα τμήμα για προχωρημένους που δίνουν το Cubase6 δωρεάν αλλά είναι κάπου στα 600 ευρώ το χρόνο. Μίλησα με τον καθηγητή και μου φαίνεται πολύ καλή φάση για song-writing, dance, hip-hop, film music. Αν ξέρετε κάτι άλλο παρακαλώ καταθέσετε την άποψη σας, πριν είναι αργά… Χαιρετισμούς από Θεσσαλονίκη, dj Pico Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jack2 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2011 Πιστευω οτι το τμημα του Δημητρη Αδαμ στο Νεο Ωδειο Θεσσαλονικης ειναι οτι πιο αξιολογο μπορεις να βρεις στην θεσσαλονικη: http://edu.sonic-i.org/index.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2011 Χωρίς να ξερω το συγκεκριμενο τμημα, αλλα ως μαθητής παλιοτερα του κ. Αδαμ στο πανεπιστημιο για σειρα μαθηματων, μπορω να επιβεβαιωσω πως προκειται για εξαιρετικό καθηγητή. Με ολοκληρωμενες γνώσεις και μερακι στη διαδασκαλία. Και είμαι σίγουρος οτι δε θα εστηνε τίποτα προχειρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SysEx Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2011 Χωρίς να ξερω το συγκεκριμενο τμημα, αλλα ως μαθητής παλιοτερα του κ. Αδαμ στο πανεπιστημιο για σειρα μαθηματων, μπορω να επιβεβαιωσω πως προκειται για εξαιρετικό καθηγητή. Με ολοκληρωμενες γνώσεις και μερακι στη διαδασκαλία. Και είμαι σίγουρος οτι δε θα εστηνε τίποτα προχειρο. I concur. Άϊ κονκιούρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση