hot_sauce Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2011 οτι το ειδα στο blog σου και ειχα μηνει :D - και το εβαλες και εδω να το δουν και αλλοι....μπραβο - τρελη δουλεια - συγχαρητηρια κι εγώ έμεινα που μπήκα τώρα από τα links... φοβερός καλλιτέχνης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2011 Αυτο ειναι που λεμε καλλιτεχνικη φυση...φραση αγνωστη για μενα! :-X Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2011 Αυτο ειναι που λεμε καλλιτεχνικη φυση... οοοοοχιιι,, αυτο ειναι που λεμε "συνουσιαζει και ραπιζει" think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2011 ΑΨΟΓΟΣ! Ευχαριστούμε πολύ! :) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2011 κι εγώ έμεινα που μπήκα τώρα από τα links... φοβερός καλλιτέχνης... thnx man! :) οοοοοχιιι,, αυτο ειναι που λεμε "συνουσιαζει και ραπιζει" Ηρεμα παιδες! ;D ΑΨΟΓΟΣ! Ευχαριστούμε πολύ! :) Εγω ευχαριστω για το χρονο σας :) Το θεμα βεβαια ηταν για το κατασκευαστικο μερος! Αλλα οταν βλεπω ασπρο πανι κατι με πιανει ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση