stefanis82 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 γεια σας. έχω αγοράσει μόλις το MOX6 το οποίο συνοδεύεται από το cubase. δεν έχω καμία σχέση με το πρόγραμμα - και είπα να ξεκινήσω να το εξερευνώ δεν μου διαβάζει όμως το laptop ούτε καν το CD! Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό λόγω του ότι δεν έχω κάρτα ήχου; πρέπει να βάλω κάρτα ήχου στο laptop? ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Λογικα το laptop σου εχει onboard καρτα ηχου. Δοκιμασε να τρεξεις το CD σε καποιο αλλο PC... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stefanis82 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 το δοκίμασα αλλού και παίζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Τοτε το drive του lap εχει προβλημα 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση