Vasmar Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Έπαιζα λίγο με τις λουπες του addictive drums και ηχογράφησα μία εξ αυτών.Ύστερα έγραψα τα απλούστερα (απολοϊκά μάλλον!) shuffle ρυθμικά που μου ήρθαν στο μυαλό και τέλος το lead παίξιμο. Δεν αγγίζω ούτε την επιφάνεια των blues και το ξέρω,οπότε ...με το μαλακό :) Καλή ακρόαση! OVERdriven_shuffle.mp3 it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Παρα παρα πολυ ωραιος! Ευγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Παρα παρα πολυ ωραιος! Ευγε! >>. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Τι λες τωρα.. :o ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! Ωραιος ηχος,υπεροχο βουτυρατο παιξιμο,ωριμοτητα(δεν αρχισες τις μπουρμπουληθρες) πολυ ωραιος χειρισμος της ματζορε πεντατονικης! Φαινεται βεβαια οτι εισαι επηρεασμενος απο καποιου την τεχνοτροπια(Eric Johnson?)αλλα δεν εχει ΚΑΜΙΑ σημασια γιατι ολοι ειμαστε απο καπου.Το ακουσα ευχαριστα και με ενδιαφερον ολο. Συνεχισε ετσι Vasmar! Και παλι μπραβο! ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ για τα σχόλια :) Φαινεται βεβαια οτι εισαι επηρεασμενος απο καποιου την τεχνοτροπια(Eric Johnson?)αλλα δεν εχει ΚΑΜΙΑ σημασια γιατι ολοι ειμαστε απο καπου. Τι να πω... με τιμά αν διακρίνεις μια τέτοια επιρροή στο παίξιμό μου! :D it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση