chrisvek Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα!!!Σίγουρα γίνεται :)...Το μιξεράκι θα συνδέεται και με ένα καλώδιο RCA και mini jack!Για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parsifal Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 'Ελα έλα έχει για όλους ;D Αααυτό θα πει Ξένιος Ζεύς !!! Respect. Όσον αφορά στο θέμα σου, μπορείς τουλάχιστον να ετοιμάσεις μια γραμμούλα μπάσου να παίζει από το softwere που θα χρησιμοποιείς και με προσοχή στο τέμπο πλέον να τζαμάρετε ... Το έχω κάνει πολύ παλιά με φίλο που έπαιζε ηλεκτρονικά τύμπανα κι εγώ πιάνο. Έγραφα στο reason μια μπασογραμμή στο κομμάτι που θέλαμε να παίξουμε και τσούκου τσούκου, σιγά σιγά κάναμε κάποιους αυτοσχεδιασμούς πάνω σε απλά vamps. πΛΗκτΡΑ ΑγγΙζΩ ΚΑΙ Σ' αυΤΑ ΠανΤΑ ελΠΙΖΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parsifal Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 αφου εισαι κατω απο το αυλακι πες μου να παμε μαζι ;Dδεν ξερω για τον απο πανω αλλα εγω τρωω πολυ ;D ;D Έλα ... και είμαστε και κοντοχωριανοί ... πΛΗκτΡΑ ΑγγΙζΩ ΚΑΙ Σ' αυΤΑ ΠανΤΑ ελΠΙΖΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν βρείτε τα περι μεταφοράς και μόλις τελειώσει το πρότζεκτ έρχεστε για τζαμάρισμα και μετα μάσα μέχρι τελικής πτώσης ;D Full weekend δηλαδή :P εσυ βασικα δεν θα φας γιατι εισαι "vegeterian" ;D ;D και επισης εγω την δικη μου προσκληση την θελω με p.m. (επισημα πραματα :D :D) Έλα ... και είμαστε και κοντοχωριανοί ... :o :o δλδ ?? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 εσυ βασικα δεν θα φας γιατι εισαι "vegeterian" ;D ;D και επισης εγω την δικη μου προσκληση την θελω με p.m. (επισημα πραματα :D :D) :o :o δλδ ?? Nαι το πόσο Vegeterian είμαι ρώτα τη ταβέρνα της γειτονιάς ;D Μόλις με το καλό έρθουν τα μηχανήματα θα σας ενημερώσω για τη εξέλιξη του πρότζεκτ γιατί σίγουρα κάπου θα χρειαστώ μία βοήθεια ;) Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 Nαι το πόσο Vegeterian είμαι ρώτα τη ταβέρνα της γειτονιάς ;D Μόλις με το καλό έρθουν τα μηχανήματα θα σας ενημερώσω για τη εξέλιξη του πρότζεκτ γιατί σίγουρα κάπου θα χρειαστώ μία βοήθεια ;) μπαααα δεν νομιζω να χρειαστεις κατι - ειναι πολυ ευκολο στην συνδεση και στην χρηση think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parsifal Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 δλδ ?? Είδα ότι είσαι από εκεί που είσαι. Μπες κι εσύ στο προφίλ μου να δεις από που κρατάει η σκούφια μου ... πΛΗκτΡΑ ΑγγΙζΩ ΚΑΙ Σ' αυΤΑ ΠανΤΑ ελΠΙΖΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 Είδα ότι είσαι από εκεί που είσαι. Μπες κι εσύ στο προφίλ μου να δεις από που κρατάει η σκούφια μου ... δεν το εγραφε εχτες που κοιταξα - μην εισαι τσατσος ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parsifal Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 δεν το εγραφε εχτες που κοιταξα - μην εισαι τσατσος ;D ;D ΠΥΡΓΟΣ οεο !!! ;D πΛΗκτΡΑ ΑγγΙζΩ ΚΑΙ Σ' αυΤΑ ΠανΤΑ ελΠΙΖΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση