Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Παρατηρήσεις για την μπάντα: Πολύ καλοί για το style Παρατηρήσεις για τον producer:Πολύ ωραίος όγκος. Το snare αυτό μου αρέσει πάρα πολύ Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Παρατηρήσεις για την μπάντα: Πολύ καλοί για το style Παρατηρήσεις για τον producer:Πολύ ωραίος όγκος. Το snare αυτό μου αρέσει πάρα πολύ Ωρέ τον πάτησες τον όρκο σου? Εμ βέβαια, ξέχασα ότι είσαι δικηγόρος! ;D Εκτός κι αν επήθλε ο εξαγνισμός. ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Παρατηρήσεις για την μπάντα: Πολύ καλοί για το style Παρατηρήσεις για τον producer:Πολύ ωραίος όγκος. Το snare αυτό μου αρέσει πάρα πολύ Μου αρεσει πολυ η παρατηρηση σου για τον ογκο,γιατι δυο στοχους ειχα.. In your face και...ογκο! Thanks GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 δυο στοχους ειχα.. In your face και...ογκο! Και στα δύο μέσα είσαι. Παραγωγάρα λέμε. ;) Σ' ευχαριστώ και δημόσια (αυτά πρέπει να λέγονται) για τις "συμβουλές" που μου δίνεις σε ανάλογα θέματα ηχογράφησης και mix. :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Ωρέ τον πάτησες τον όρκο σου? Εμ βέβαια, ξέχασα ότι είσαι δικηγόρος! ;D Εκτός κι αν επήθλε ο εξαγνισμός. ;D ;) ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 To μόνο που με χάλασε είναι η προφορά του τραγουδιστή. Θέλει πολλή δουλειά. Κατά τα άλλα μια χαρά! Το snare αυτό μου αρέσει πάρα πολύ +1 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Moυ θυμιζουν Birthward των late 90's χωρις back vocals... ;) Θα προτιμουσα να ακουω το μπασο πιο πολυ και με διαφορετικο ηχο, για αυτο το ειδος μουσικης προτιμω τον ηχο που δινουν οι ενεργοι μαγνητες, μοντερνο ηχο αλλα με ογκο οχι μονο πριμα. Τη μποτα ελαφρα πιο μπροστα, τα τομ επισης. Το ταμπουρο ελαφρα πιο σφιχτο σαν ηχο και γενικα πιο πολυ φαντασια στο παιξιμο. Τα rock τυμπανα ειναι πολυ προβλεψιμα για μενα, προσωπικη αποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια Χαρη,KostasP(Για τις λεπτομερεις παρατηρησεις)! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση