stonedterror Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Γεια χαρα σε ολους τους noizαδες!εχω στην κατοχη μου μια fender japan του 1993 την οποια σκεφτομαι να ανταλαξω με μια αλλη mij της περιοδου 84-87.δυστηχως δεν υπαρχει δυνατοτητα δοκιμης καθως η κιθαρα βρισκεται στιν επαρχια και μαλιστα μακρια.θα ηθελα λοιπον μια μικρη βοηθεια αν γνωριζει καποιος σχετικα με το πια δεκαετια ηταν καλυτερη για τις mij αυτη των 80's η των 90's καθως και οποιαδηποτε αλλη πληροφορια σχετικα με τις strat εκεινης της περιοδου.ο λογος που θελω να ανταλαξω την κιθαρα ειναι οτι η δικια μου εχει διπλο στο bridge και floyd roseΙΙ τρεμολο και θελω μονους κ το vintage tremolo που εχει η αλλη κατ οπιν αλλαγης. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Μια χαρα ειναι και οι δυο δεκαετιες,δεδομενου και του γεγονοτος οτι οι κιθαρες Fender με FR ειναι πλεον ξεπερασμενες (και χανουν σε μεταπωλητικη αξια) & οι vintage style οτι πιο ΙΝ στην εποχη μας το deal μου φαινεται μια χαρα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση