yngwie_m Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 White Pearloid θες να πεις εεεεε, χχμμμμ ναι! Ευχαριστώ. I'm a bomb technician.If you see me run try to keep up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gamike Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 steve morse.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DimitrisBo Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δευτερα-τριτη-τεταρτη-πεμπτη ειναι η Fender CS La Cabronita 1pup λευκη σα χιονη. ΠΣΚ ειναι η fender strat CS 63 μαυρη σα καταρα. ειπες #1 μεν - αλλα υπαρχει ελευθεριαζουσα πολυγαμικοτητα χαρεμιου και διαχεονται τα νουμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Τελευταία εχω αγριέψει και παίζω με μια Gary Kramer Ρ36 ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Τελευταία εχω αγριέψει και παίζω με μια Gary Kramer Ρ36 ;D εχεις ξεφυγει μαλλον :D :D (με την καλη ενοια) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Τελευταία εχω αγριέψει και παίζω με μια Gary Kramer Ρ36 ;D προσεξε μη βγαλεις κανα ματι. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Απο τοτε που την εφτιαξα ειναι αυτη Μark Jenny Swamp Ash nitro reliced blond body Musikraft ultra fat U qs maple/rw neck (10" radius,6150 frets) SD Antiquity tele pickups. και εμενα αυτη θα ειναι σε λιγο καιρο, γιατι ως γνωστο: οι καλες κιθαρες COPIES κτώνται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 [/img] ES 135, 1967 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Τελευταία εχω αγριέψει και παίζω με μια Gary Kramer Ρ36 ;D σαν ποτiστήρι από το ΙΚΕΑ ειναι ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Τελευταία εχω αγριέψει και παίζω με μια Gary Kramer Ρ36 ;D Νο offence αλλά τη συγκεκριμένη και να μου τη χάριζαν,δεν θα την έπαιρνα.Η μάλλον ,θα την πουλούσα ASAP ;D Προφανώς,περί ορέξεως... :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση